info@fhtperslucht.nl
+31(0)493-354633
Catalogus
Het meest complete pneumatiek en perslucht assortiment

Van Deurne - Professionele olievrije zuigercompressoren

In een olievrije compressor komt de lucht tijdens het compressieproces niet in contact met olie. Dat wil zeggen dat een olievrij persluchtsysteem exact dezelfde lucht aflevert als wordt aangezogen. Doordat er op geen enkel moment olie betrokken is bij het compressieproces, is een olievrije compressor dan ook de perfecte keuze voor bedrijven in de voedings- of medischeindustrie of voor productieprocessen waarbij geen enkel gevaar op lekkage mag bestaan. Aangezogen lucht kan vervuild zijn. Om de kwaliteit van de perslucht te garanderen adviseren wij een luchtdroger en filtratie systeem te gebruiken.

           


Deze VanDeurne Olievrije zuigercompressor is de beste compressor voor de kleine werkplaats of machines die af en toe perslucht nodig hebben. Daarnaast is deze compleet gegalvaniseerde compressror is te gebruiken voor dental of medisch gebruik (met extra filtratie en of droging).
Deze unieke machine is geheel geproduceerd in de Brainport regio.

De compressor heeft een zeer laag geluidsniveau. heeft een ketelinhoud van 50 liter en hierdoor een capaciteit van 150 liter per minuut. Dit model heeft een maximale druk van 10 bar en kan gebruikt worden voor wwerkzaamheden met een werkdruk tot 8 bar.

TECHNISCHE GEGEVENS
Inhoud 50 liter
bedrijfsdruk 0-8 bar
maximale druk 10 bar
Vermogen  1.5 KW 2PK. 230/50hz/60hz
Spanning 230V AC
Toerental  1420 bij 50Hz / 1720 60hz
aangezogen. 181 l/min 
Afgifte bij 8 bar 150 l/min netto 
Cilinders 2
Geluidsniveau Zeer laag geluidsniveau.
Compressorpomp  
Afmeting  
Gewicht  
Belasting Max 50% belasting

 

 

Algemene leveringsvoorwaarden