info@fhtperslucht.nl
+31(0)493-354633
Catalogus
Het meest complete pneumatiek en perslucht assortiment
BOGE dealer uitgelicht - FHT perslucht 
Of het nu gaat om turbo, schroef, zuiger of scroll compressoren, hele installaties of losse machines – BOGE weet raad met de meest uiteenlopende vragen en voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Om onze producten en systemen in Nederland te kunnen installeren, wordt er dagelijks met veel toewijding aan onze producten gewerkt. Door het BOGE NL team, maar zeker ook door onze trotse BOGE dealers. Daarom lichten wij de komende periode onze dealers uit, met in deze editie FHT perslucht. 
  
  FHT perslucht is gevestigd in Deurne (Noord-Brabant), het bedrijf is leverancier en installateur van perslucht systemen en pneumatische componenten. Dit doen zij onder andere voor de industrie, farmacie, automotive en agro automatisering. Door een gezamenlijk project dat FHT perslucht en BOGE met elkaar zijn aangegaan, kwamen de bedrijven met elkaar in contact en is FHT inmiddels al jaren officieel dealer van BOGE. 
  
Het komende jaar wordt een extra speciaal jaar voor FHT perslucht, want dan viert het bedrijf alweer haar 20-jarige jubileum. De afgelopen jaren is het bedrijf flink gegroeid en heeft het menig keer moeten verhuizen naar een nieuw pand. Met het pand aan de Florijn 10b/c, waar het bedrijf sinds drie jaar is gevestigd, is er voldoende ruimte om verder te groeien. FHT perslucht werkt met een groep gemotiveerde en BOGE getrainde werknemers. De werkzaamheden van het bedrijf zijn niet alleen beperkt tot de omgeving van Deurne, want door voorop te lopen in online mogelijkheden en de diverse webshops van FHT perslucht, opereert het bedrijf inmiddels wereldwijd. 
  
In het opvallende pand van FHT perslucht, waar groot en in blauwe letters de naam van het bedrijf op leesbaar is, bevind zich zowel het kantoor als 1500m2 magazijn. Daarnaast beschikt het bedrijf over een eigen trainingsruimte en R&D afdeling . FHT perslucht biedt daar de mogelijkheid om technisch personeel te trainen met betrekking tot perslucht en pneumatiek. Op deze manier wilt FHT perslucht graag de kennis op het vakgebied van perslucht en pneumatiek delen en verspreiden.  
  
BOGE is blij met de goede samenwerking met BOGE dealer FHT perslucht en heeft er vertrouwen in om de komende jaren samen verder te groeien in Nederland. De reden voor FHT perslucht voor deze samenwerking is dan ook helder, Rob van Horssen (Directeur FHT Perslucht): “De reden voor FHT om een samenwerking aan te gaan met BOGE is vanwege het feit dat BOGE zichzelf blijft vernieuwen en de compressoren bekend zijn om hun degelijkheid en betrouwbaarheid”. 
 
Neem contact op met FHT perslucht voor een advies op maat.
 
Op zoek naar een compressor? FHTperslucht helpt u graag.  

Algemene leveringsvoorwaarden