Hier vind je de perslucht oplossing

Onze diensten omvatten zowel het leveren van complete perslucht installaties, als het verkopen, onderhouden en repareren van persluchtcompressoren. Ons team van experts biedt onze klanten de beste oplossing voor hun specifieke perslucht behoefte.

Pneuparts.com
Webshop

Pneuparts.com

Pneuparts is gespecialiseerd in de wereldwijde levering van ruim 100.000 pneumatische artikelen voor persluchtsystemen.

Ga naar Pneuparts.com
Popup foto verkoop industriele compressoren

Verkoop industriële compressoren

De compressor is misschien wel het belangrijkste onderdeel van uw bedrijfsvoering. “Zonder lucht staat alles stil.” Daarom is de keuze voor de juiste compressor erg belangrijk, past de compressor bij uw bedrijf.

Ga naar service

Service en onderhoud compressoren

Uw compressor is het hart van uw onderneming. Zonder lucht staat alles stil. Wij bij FHT perslucht BV begrijpen het belang van een goed werkende compressor. Onze eigen service- en onderhoudsdienst werkt snel en vakkundig.

Ga naar service

Luchtverbruik, kwaliteit en lekkage meting

Het gebruiken van perslucht is schoon. Maar is uw perslucht kwaliteit goed? Is uw lucht echt schoon? De kwaliteit van uw perslucht heeft namelijk direct invloed op de kwaliteit van uw eindproduct.

Ga naar service

Industriële perslucht installaties

Of het nu gaat om het installeren van een persluchtsysteem voor een nieuwe bedrijfslocatie? Of uitbreiding van uw bestaande persluchtsysteem? FHT perslucht kan u van dienst zijn met leidingwerk of de installatie van een turn-key installatie.

Ga naar service

Generator speciale gassen & luchtbehandeling

Een generator voor speciale gassen is een apparaat dat specifieke gassen produceert voor gebruik in verschillende industrieën en toepassingen. Deze generatoren worden vaak gebruikt voor het produceren van gassen zoals stikstof en zuurstof, die essentieel zijn voor verschillende productieprocessen.

Ga naar service
1 / 6

In de agrarische sector wordt perslucht gebruikt voor diverse toepassingen, zoals het aandrijven van beweegbare vloeren, melkrobots en vee voederinstallaties.

Bekijk projecten

In de automotive branche wordt perslucht vaak gebruikt voor gereedschap zoals slagmoersleutels en bandenpompen. Pneumatische gereedschappen bieden een snelle en efficiënte manier om werkzaamheden uit te voeren.

Bekijk projecten

Perslucht in de voedingsmiddelenindustrie wordt gebruikt voor het automatiseren van processen zoals transport, verpakking en dosering. Pneumatische systemen zorgen voor efficiëntie, hygiëne en betrouwbaarheid. Onze installaties voldoen aan de strenge eisen op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit.

Bekijk projecten

Perslucht is een belangrijke energiebron voor de high tech sector. Er wordt een extreem hoge kwaliteit perslucht vereist, zodat de perslucht ook in een cleanroom kan worden gebruikt.

Bekijk projecten

Perslucht is een van de belangrijkste energiebronnen in de industrie. Zonder perslucht staat alles stil. Het is een veilige, schone en flexibele energiebron die bijdraagt aan productiviteit in diverse industriële processen.

Bekijk projecten

Perslucht is van levensbelang in de medische sector. Wij zorgen voor extra schone, olievrije lucht door middel van filtratie, adsorptiedroging of katalysatoren voor het verwijderen van de kleinste vuildeeltjes.

Bekijk projecten

Online pneumatiek bestel je snel en eenvoudig bij pneuparts.com. Alle perslucht onderdelen op 1 plek online.

Bekijk ons assortiment

Voorbeelden van perslucht installaties

Nog 16 meer succesvolle projecten

Alles bekijken

Bij FHT Perslucht zijn we trots op onze jarenlange ervaring en expertise met de verkoop, installatie en onderhoud van  industriële perslucht installaties.

Klanttevredenheid is onze prioriteit, we bieden professioneel advies en ondersteuning bij de selectie en implementatie van de juiste oplossing voor elke toepassing.

Kijk hoe wij de druk opvoeren

Industriële perslucht diensten

Van installatie tot onderhoud, advies en meting. Wij zorgen voor een efficiënte en veilige werking van jouw perslucht installatie.