Terug naar overzicht

Verkoop industriële compressoren

De aanschaf van een compressor is voor ieder bedrijf anders. We adviseren u graag welke compressor past bij uw bedrijfsvoering.

De compressor is misschien wel het belangrijkste onderdeel van uw bedrijfsvoering.
“Zonder lucht staat alles stil.”

Daarom is de keuze voor de juiste compressor erg belangrijk, past de compressor bij uw bedrijfsvoering?

Een te grote compressor heeft overcapaciteit en kost daardoor meer geld dan nodig. Een te klein exemplaar kan niet voldoen aan uw behoefte, maakt daardoor te veel draaiuren wat storingen en slijtage kan veroorzaken.

Compressor kopen

Wanneer u een compressor incidenteel gaat gebruiken, bijvoorbeeld voor een bepaald luchtgereedschap. Dan is een zuigercompressor veelal de beste keuze. Wanneer de compressor continu lucht moet produceren, voor bijvoorbeeld het aandrijven van machines, is een schroefcompressor vaak de meest efficiënte en geschikte oplossing.
Bekijk alle compressoren

Luchtleidingsysteem

FHT perslucht kan alle losse componenten leveren voor het zelf aanleggen van uw luchtleiding. Maar daarnaast kunnen wij u ook uw leidingwerk of een complete perslucht installatie aanleggen in aluminium, gegalvaniseerd staal, RVS of kunststof. Afhankelijk van de situatie, uw wensen en project vereisten.

Wij komen graag bij u langs om u advies te kunnen geven over een persluchtinstallatie die aan al uw eisen voldoet.
Onze ervaren monteurs zijn uitgerust met alle benodigde gereedschappen en hulpmiddelen, zoals bv. een hoogwerker, om direct aan de slag te kunnen.

Vele tevreden klanten gingen u voor. Bekijk onze projecten voor diverse compressor installaties.

Bekijk onze projecten