Terug naar overzicht

Generator speciale gassen & luchtbehandeling

De opgewekte perslucht, rechtstreeks uit de compressor is niet schoon.

Om de kwaliteit en bruikbaarheid van deze perslucht te verbeteren moet deze behandeld worden. Onbehandelde perslucht bevat, vocht en verontreiniging, heeft een hoge temperatuur en een onjuiste werkdruk.

Luchtconditionering

Persluchttanks, ook wel persluchtketels zijn van groot belang in uw persluchtsysteem. Niet alleen als opslagruimte van perslucht, maar het speelt ook een cruciale rol bij het opvangen van instabiele piekmomenten in het persluchtverbruik.

Persluchtfilters worden gebruikt voor de efficiënte verwijdering van vaste deeltjes, water, olie dampen, smaken en geuren van perslucht in industriële toepassingen.

Koeldrogers ook koeldrogers zijn een belangrijk onderdeel in uw persluchtinstallatie. De koeldroger zorgt voor droge en schone lucht in het persluchtsysteem. Bij het aanzuigen van lucht door een compressor komt er altijd waterdamp uit de omgeving mee. Een persluchtdroger verwijdert condens uit de perslucht.

Header perslucht installatie

Een generator voor speciale gassen is een apparaat dat gassen produceert voor gebruik in verschillende industrieën en toepassingen.

Deze generators worden vaak gebruikt voor het produceren van gassen zoals stikstof en zuurstof, die essentieel zijn voor verschillende productieprocessen.

  • Stikstofgeneratoren N-GEN series

  • Zuurstofgeneratoren O-GEN series

Lees meer over generatoren voor speciale gassen