Terug naar overzicht
Best
Automotive

Stipt Polish Point

De juiste compressor installatie voor uw bedrijf

Wij hebben een Alup Sonetto compressor mogen leveren bij het prachtige nieuwe pand van Stipt Polish Point in Best.

Deze Alup Sonnetto compressor met koeldroger heeft een 500L ketel, een bedrijfsdruk tot 10 bar, een vermogen van 7,5 kW en een opbrengst van 920 l/min.

De Alup Sonetto kan altijd worden opgesteld zoals u het wilt, zelfs
tegen de wand of in een hoek.

  • Ruimtebesparende op ketel gemonteerde oplossing.
  • De modules, met hun alles-in-één ontwerp, kunnen worden uitgerust met een persluchtketel en een compleet luchtbehandelingspakket.

Stipt Polish Point is een bedrijf met een uniek concept. Zij zijn gespecialiseerd in de autoverzorgingsindustrie. Of het nu gaat om het poetsen, polijsten, verwijderen van krassen, het herstellen van verweerde lak, of het aanbrengen van een beschermende waxlaag, zij zorgen ervoor dat uw auto in topconditie wordt gebracht.

10
Bedrijfsdruk
7.5
Vermogen kW
500
Ketel (L)
100
Meters luchtleiding
920
Opbrengst l/min.
1
Compressor
ja
Koeldroger

In de agrarische sector wordt perslucht gebruikt voor diverse toepassingen, zoals het aandrijven van beweegbare vloeren, melkrobots en vee voederinstallaties.

Bekijk projecten

In de automotive branche wordt perslucht vaak gebruikt voor gereedschap zoals slagmoersleutels en bandenpompen. Pneumatische gereedschappen bieden een snelle en efficiënte manier om werkzaamheden uit te voeren.

Bekijk projecten

Perslucht in de voedingsmiddelenindustrie wordt gebruikt voor het automatiseren van processen zoals transport, verpakking en dosering. Pneumatische systemen zorgen voor efficiëntie, hygiëne en betrouwbaarheid. Onze installaties voldoen aan de strenge eisen op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit.

Bekijk projecten

Perslucht is een belangrijke energiebron voor de high tech sector. Er wordt een extreem hoge kwaliteit perslucht vereist, zodat de perslucht ook in een cleanroom kan worden gebruikt.

Bekijk projecten

Perslucht is een van de belangrijkste energiebronnen in de industrie. Zonder perslucht staat alles stil. Het is een veilige, schone en flexibele energiebron die bijdraagt aan productiviteit in diverse industriële processen.

Bekijk projecten

Perslucht is van levensbelang in de medische sector. Wij zorgen voor extra schone, olievrije lucht door middel van filtratie, adsorptiedroging of katalysatoren voor het verwijderen van de kleinste vuildeeltjes.

Bekijk projecten