info@fhtperslucht.nl
+31(0)493-354633
Catalogus
Het meest complete pneumatiek en perslucht assortiment
Gericht advies

De pneumatiek experts van FHT Perslucht B.V. adviseren u graag welk van de componenten binnen ons assortiment het beste past bij uw vraag. Zij helpen u bij het ontwerpen en realiseren van specifieke componenten tot complete oplossingen. Maar ook voor de vernieuwing van bestaande technologie en daardoor het verhogen van de productiviteit kunt u bij ons terecht. Bel: 0493 354633 of mail info@fhtperslucht.nl voor uw vragen. Verkoop en onderhoud van compressoren FHT Perslucht B.V. heeft een eigen service en onderhoudsdienst. Een enthousiast team van goed opgeleide service monteurs zorgt ervoor dat uw compressor en perslucht installatie in top conditie blijft. Buiten onze eigen range van schroef en zuigercompressoren onderhouden wij tevens alle andere merken compressoren. zoals Atlas Copco, Ingersoll Rand, Bogé, Creemers, Kaeser, Alup, Eco Air, Gardner en Denver, Grassair, Airpress, enz. Heeft u vragen over compressoren of wilt u een afspraak maken voor onderhoud?
Bel: 0493 354633 of mail service@fhtperslucht.nl


Installatie van luchtleiding systemen

Wij installeren met succes stalen gegalvaniseerde ringleiding systeem. Dit systeem kenmerkt zich door zijn hoge mate van robuuste materiaal kwaliteit en een eenvoudige snelle installatie methode. Het Girair kunststof ringleiding systeem wordt tevens veel toegepast, onze monteurs hebben jaren ervaring met deze luchtleiding en zorgen voor een lekvrij systeem. Om flexibel te kunnen werken zijn wij zelf uitgerust met twee hoogwerkers, industriële draadsnijmachine tot 2", en alle andere benodigde gereedschappen. Heeft u vragen over de installatie van luchtleiding systemen of wilt u een afspraak maken?
Bel: 0493 354633 of mail service@fhtperslucht.nl


Pneumatiek specials

Een eigen productie van diverse pneumatische componenten zorgen voor een zeer goede kwaliteit in combinatie met korte levertijden. Er worden oa. geproduceerd: RVS 3/2 ventielen, ISO VDMA luchtcilinders, pneumatische systemen, inflatable tubes, en speciale ventielen. Tevens laten wij onder licentie componenten produceren in Nederland, Duitsland, Hongarije, China, en Turkije. Ook revisie van pneumatische systemen en luchtcilinders behoort tot de mogelijkheden. Heeft u vragen over op maat gemaakte pneumatische artikelen of wilt u een afspraak maken?
Bel: 0493 354633 of mail service@fhtperslucht.nl


Training en opleiding

Wij dragen graag onze kennis aan u over. FHT Perslucht B.V. bied de mogelijkheid om uw technisch personeel te trainen op het gebied van perslucht & pneumatiek. Op locatie of in onze eigen training ruimte kunnen wij in een of meerdere dagdelen uw medewerkers intern opleiden. De training bestaat uit direct toepasbare praktijk opdrachten waarin diversen situaties worden gesimuleerd. Aan het einde van deze opleiding zijn de cursisten in staat om snel eenvoudige storingen op te lossen en kunnen ze diverse pneumatische schakelingen maken.

Kosten: €240.- incl. cursusmateriaal, koffie en thee
Klanten van FHT Perslucht B.V. kunnen deze cursus GRATIS bijwonen
Locatie: Florijn 10 b/c, Deurne of op uw locatie
Duur: een dagdeel

Cursus data: Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bel: 0493 354633 of mail service@fhtperslucht.nl voor informatie en aanmelden voor deze pneumatiek cursus.

Algemene leveringsvoorwaarden