info@fhtperslucht.nl
+31(0)493-354633
Catalogus
Het meest complete pneumatiek en perslucht assortiment

Perslucht leiding aanleggen? FHT perslucht

Persluchtleiding systeem aanleggen

Een perfect luchtleiding systeem zorgt ervoor dat de perslucht van uit uw compressor met de juiste druk bij uw machines kan komen. FHT perslucht heeft altijd passend leidingwerk om dit te realiseren.
Bij ons kunt u terecht voor alle materialen waarmee een perslucht leidingnet kan worden gerealiseerd. Wij leveren leidingen in diverse maten van RVS, kunststof, koper, aluminium of staal. Onze ervaren monteurs komen bij u op locatie het gewenste leidingwerk installeren of het bestaande netwerk uitbreiden. Alles kan! 

Heeft u speciale wensen of wilt u het complete luchtleiding netwerk in uw bedrijfshal of productie locatie door ons laten installeren? Neem dan contact op met:

Rob van Horssen 
T. +31 (0)493-35 46 33
info@fhtperslucht.nl

 

Aircom PVR kunststof persluchtleiding Aircom PVR kunststof luchtleidingen - FHT perslucht
PVR persluchtleidingsystemen van AIRCOM zijn corrosie bestendig, verminderen condensatie, zijn slagvast/ schokbestendig, hebben een lage luchtweerstand, zijn lichtgewicht en vlamvertragend.

Dit kunststof leidingsysteem is eenvoudig en snel te installeren door middel van lijmverbindingen. Als Aircom lijm is toegepast, geeft Aircom een garantie van >10 jaar op dit ringleidingsysteem. De maximale uithardtijd is 24 uur. Ongeveer 1 uur na installatie geeft een werkdruk van maximaal 6 bar geen probleem. Na 24 uur is + 12,5 bar bij +25°C toelaatbaar. Installeer het systeem niet in direct zonlicht en dicht bij warmtebronnen. Bij ophanging van het systeem rekening houden met vrije uitzetting! Bij grote lengtes (>50 meter) expansiebochten toepassen!
Werkdruk: 13 bar

> Ga verder naar Aircom leidingsystemen

 

Gebetrit Mapress persleidingen in RVS en C-staal
Geberit Mapress persleidingen in RVS en c-staal - FHT persluchtVeilige en duurzame verbindingen zijn het belangrijkste doel in tijdens de installatie van een persluchtsysteem. Bovendien is een snelle en eenvoudige montage belangrijk voor de installateur. 
De Geberit Mapress - Koper, C-staal en rvs - en Mepla – meerlagen systeem van kunststof met een aluminium binnenbuis - perssystemen zijn perfect afgestemd op deze vereisten.

Betrouwbaar: Door het persen van de persfitting en de buis wordt de vereiste mechanische stevigheid bereikt. De permanente hydraulische dichtheid wordt verkregen door de verende werking van de o-ring. De gemaakte verbinding is blijvend en trekvast en kan snel en eenvoudig met een Geberit perstang gemaakt worden.

Dubbele veiligheid: Door de speciale vormgeving van de o-ring lekken de fittingen tijdens de druktest, waardoor toekomstige schade tijdens gebruik voorkomen kan worden. Niet geperst is dus niet dicht Daarnaast is ook aan de gekleurde persindicators die elke fitting heeft direct zichtbaar of de deze al geperst is of nog niet. De persindicator laat namelijk los zodra de fitting geperst is. Daarmee heeft u dus dubbele zekerheid!

> Ga verder naar Geberit Mapress leidingsystemen

 

Airpipe aluminium luchtleiding
Airpipe aluminium luchtleidingen - FHTpersluchtAIRpipe zorgt voor een doorbraak in de perslucht- en gasdistributie dankzij het ontwerp, de productie en de levering van hoogwaardige leidingsystemen. 

Het volledig uit aluminium samengestelde systeem is vervaardigd uit hoogwaardig materiaal en is milieuvriendelijk dankzij de 100% recyclebare onderdelen.

De AIRpipe producten wegen slechts een fractie van stalen leidingen en verbindingen en zijn daardoor eenvoudiger te hanteren zonder gebruik van extra voorzieningen ter plaatse.

De lichte aluminium verbindingsstukken zijn degelijk verpakt en gebruiksklaar. Dankzij de gladde binnenwanden is men verzekerd van een minimaal drukverlies. Er zijn geen speciale gereedschappen nodig voor de montage.

Door het ontwerp van de AIRpipe producten garanderen wij het meest gebruikersvriendelijke leidingsysteem in de markt te zijn. De modulaire onderdelen zijn ideaal geschikt voor nieuwe en bestaande toepassingen. Ze kunnen eenvoudig worden ingezet voor renovatie of uitbreidingen van bestaande systemen.

Een AIRpipe systeem kan gemonteerd worden zonder lassen, lijmen, solderen of draadsnijden. Alle koppelingen van dezelfde diameter kunnen worden uitgewisseld.

> Ga verder naar Airpipe leidingsystemen

 

Perslucht leiding aanleggen? FHT perslucht
Neem contact met ons op voor de complete installatie van uw luchtleidingnetwerk of het uitbreiden van uw huidige systeem. Wij adviseren u graag!

Compressoren bij een High tech machinebouwer in eindhoven Compleet luchtleidingnetwerk inclusief compressor - aangelegd door FHT perslucht BV
Luchtleidingnetwerk inclusief luchthaspels - aangelegd door FHT perslucht BV Luchtleiding inclusief slanghaspels - aangelegd door FHT perslucht BV
Kopenen leidingsysteem - aangelegd door FHT perslucht BV Stalen luchtleiding  - door FHT perslucht BV
   

Enkele referenties.
Raaymakers Houthandel Helmond NL
Autoschade Otten Helmond NL
Auto en Truckschade Munsters Deurne NL
John Deere Factory BV Horst NL
Oskomera group Deurne NL
NTS Group Eindhoven NL
Verhagen Ramen BV Gemert NL

 

 

Algemene leveringsvoorwaarden