info@fhtperslucht.nl
+31(0)493-354633
Catalogus
Het meest complete pneumatiek en perslucht assortiment
Geen onnodig papierwerk met de DSA
van FHT perslucht BV
 

De digitalisering van werkzaamheden op kantoor is niet meer weg te denken uit ons leven. Het digitaliseren van service  diensten is een heel ander verhaal. Bij FHT perslucht BV hebben we een manier gevonden om onze monteurs digitaal te ondersteunen en onze compressor service verder te verbeteren.

Bekijk de DSA op ons Youtube kanaal

In het verleden werden werkbonnen door onze servicemonteurs op locatie ingevuld. Waarna een medewerker op kantoor de bonnen moest verzamelen, invoeren en controleren. Dat moet eenvoudiger kunnen, dachten wij. 

Inmiddels hebben we een geheel eigen Digitale Service Applicatie ontwikkeld.
Op ons kantoor maakt de werkvoorbereider een digitale werkbon aan en zet deze klaar voor de monteur. De monteur heeft vanaf zijn tablet direct toegang tot alle werkbonnen, waardoor hij snel over de juiste informatie beschikt. Na het uitvoeren van het werk geeft de monteur in de app zijn gewerkte uren, kilometers en het gebruikte materialen aan. Daarnaast kan hij deze gegevens aanvullen met foto’s van zijn werk en eventueel een handtekening bij oplevering. Nadat hij de gegevens heeft opgeslagen, zijn deze direct beschikbaar in onze beveiligde werkomgeving. De service afdeling kan daarna direct het uitgevoerde werk controleren en de factuur verwerken. 

 
MVO 
Bij FHT perslucht BV werken we continue aan het verbeteren van onze service en processen om u steeds beter van dienst te kunnen zijn. Door onze werkbonnen te digitaliseren besparen wij jaarlijks ongeveer 25.000 pagina's papier, wat overeen komt met ongeveer 5 bomen. Op deze manier dragen wij graag bij aan een meer duurzame bedrijfsvoering. 

 

Wilt u meer weten over onze compressor service?
Neem dan contact met ons op.

 Facebook FHTperslucht Twitter @FHTperslucht Youtube FHTperslucht Linkedin FHTperslucht Whasapp FHTperslucht T. +31 (0)6 2222 5115

Algemene leveringsvoorwaarden