info@fhtperslucht.nl
+31(0)493-354633
Catalogus
Het meest complete pneumatiek en perslucht assortiment

FHT Perslucht zoekt een


DRUKTEMAKER

Die onbezorgd wil werken bij FHTEen druktemaker is de perfecte benaming voor een service monteur in de persluchtbranche. Leeftijd is niet belangrijk, je karakter wel. Je houdt van hard en serieus werken maar je weet ook heel goed dat een prettige werksfeer bijdraagt aan de kwaliteit van jouw leven. Bij FHT maken we druk met een lach op ons gezicht! We drinken samen koffie (en een pilske) in onze kantine. Die kantine is trouwens ingericht als een groot cafe. Ik denk dat we daarmee aangeven hoe we in het leven staan.
Genoeg over ons, laten we het over jou hebben. Je bent een geboren techneut. Vroeger speelde je het liefste met Lego en als puber draaide je eigenhandig je fiets en brommer uit elkaar. Wat jouw ogen zien, dat kunnen je handen maken. Je hebt twee rechtse handen en je denkt praktisch en oplossingsgericht. Natuurlijk zijn relevante diploma’s mooi meegenomen, maar je karakter en drive zijn voor ons echter het meest belangrijk. Je bent namelijk het uithangbord van ons bedrijf. Een druktemaker is de onmisbare schakel tussen FHT en onze klanten. Niet alleen verleen je service of repareer je de installaties bij onze klanten, je denkt vooral ook met de klant mee. Je hebt een gezonde frisse blik op de processen die aan je voorbij komen en denkt daarbij nuchter na of er wellicht verbeteringen mogelijk zijn. Deurnes boerenverstand noemen we dat. Mede daardoor zien onze klanten graag je bus voorrijden bij hun bedrijf. Je zorgt er zelf voor dat je meer dan welkom bent. Jij bent FHT!


Als deze eigenschappen voor jou een vanzelfsprekendheid zijn dan willen we erg graag dat jij bij ons komt werken! Je bent dan een echte druktemaker die luistert naar de titel:


SERVICE MONTEUR

(ook wel een druktemaker genoemd)


EN / OF


LEERLING SERVICE MONTEUR

(ook wel een ketelbinkie genoemd)Hiervoor zorgen wij!

· Een fijne werkplek met leuke collega’s. Natuurlijk zijn we professioneel, dat kan ook niet anders in een bedrijf wat kerngezond en immer groeiende is. We zijn echter ook benieuwd naar de mens achter de functietitel.
· Een gebouw zonder drempels! Letterlijk en figuurlijk hoef je geen drempels over om een luisterend oor te vinden als we jou ergens mee kunnen helpen. Voel geen druk! Wij zijn een platte organisatie en daar zijn we heel erg trots op. Samen vormen we FHT Perslucht.
· Je ambitie bepaalt bij FHT hoe hoog de lat ligt. Je zorgt er met inzet en doorzettingsvermogen zelf voor dat je daar komt. Wij gooien het touw wel aan maar je moet het zelf grijpen. Druk gerust je stempel op ons bedrijf.
· Er zijn diverse mogelijkheden voor verdere scholing en opleiding. Mensen die zich graag willen ontwikkelen, leggen wij geen strobreed in de weg. Integendeel zelfs, wij zetten de route graag samen met je uit. Daar hebben we het nooit te druk voor.  
· Wij willen ervoor zorgen dat jij jezelf aan ons bindt. Zodra jij in je eerste contract hebt bewezen een toffe druktemaker te zijn dan vinden wij een vast contract vanzelfsprekend.
· Een goed salaris zodat je jezelf buiten werktijden niet druk hoeft te maken. 


Interesse in deze leuke job bij een trots en vooruitstrevend bedrijf? Bel of mail dan naar Rob van Horssen of Frans Fransen (solliciteren@fhtperslucht.nl / T. 0493-354633 / WhatsApp 06 2222 5115)
Of beter nog, loop gewoon bij ons binnen op de Florijn 10 B/C in Deurne.   


Algemene leveringsvoorwaarden