Vacature service monteur

SERVICE MONTEUR

Ben jij een druktemaker?

Een druktemaker is de perfecte benaming voor een buitendienst monteur in de persluchtbranche. Leeftijd is niet belangrijk, je karakter wel. Je houdt van hard en serieus werken, maar je weet ook heel goed dat een prettige werksfeer bijdraagt aan de kwaliteit van jouw leven. Bij FHT maken we druk met een lach op ons gezicht! We drinken samen koffie (en een pilske) in onze kantine. Die kantine is trouwens ingericht als een groot café. Daarmee geven we aan hoe we in het leven staan. Genoeg over ons, laten we het over jou hebben.

Wat jouw ogen zien, kunnen je handen maken. Je hebt twee rechterhanden, denkt praktisch en oplossingsgericht na. Natuurlijk zijn relevante diploma’s mooi meegenomen, maar je karakter en drive zijn voor ons echter het meest belangrijk. Je hebt een gezonde frisse blik op alles wat er voorbij komt en denkt daarbij nuchter na of er wellicht verbeteringen mogelijk zijn. “Deurnes boerenverstand” noemen we dat. Mede daardoor zien onze klanten jou graag verschijnen.

Beschik jij over de volgende eigenschappen?

  • Ben je in het bezit van een rijbewijs B?
  • Zijn hoogtes geen probleem voor jou?
  • Ervaring in de techniek is een pre.
  • Ben jij op korte termijn beschikbaar?

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een fijne werkplek met leuke collega’s.
  • Een goed salaris
  • Voel geen druk! Wij zijn een platte organisatie en daar zijn we heel erg trots op.
  • Je ambitie bepaalt bij FHT hoe hoog de lat ligt. Je zorgt er met inzet en doorzettingsvermogen zelf voor dat je daar komt.
  • Er zijn diverse mogelijkheden voor verdere scholing en opleiding. Mensen die zich graag willen ontwikkelen, leggen wij geen strobreed in de weg. Integendeel zelfs, wij zetten de route graag samen met je uit. Daar hebben we het nooit te druk voor.

Wat ga jij doen?
Jij wordt een van de specialisten als het gaat om het aanleggen van luchtleidingen en de technische installatie van projecten bij FHTgroep BV.

Deze kennis komt niet uit de lucht vallen. Heb je wel technische kennis of affiniteit met techniek, maar geen kennis van pneumatiek? Geen probleem! Tijdens een interne opleiding leren we je alles over onze producten en het gebruik van perslucht.

Interesse in deze leuke job bij een trots en vooruitstrevend bedrijf? Bel of mail dan naar Linda Maagdenberg (solliciteren@fhtperslucht.nl / 0493-354633). Of beter nog, loop gewoon binnen op de Florijn 10 B/C in Deurne.

< Terug naar vacatures