Terug naar overzicht
Deurne
High tech

De Essentie van Perslucht in High Tech

Een compleet verzorgde compressor

Bij deze klant, die zich kenmerkt als een vooraanstaande innovator in de hightech branche, hebben we met trots deze persluchtinstallatie mogen plaatsen die hun productieprocessen naar een hoger niveau tilt. Deze installatie bestaat uit twee frequentie geregelde 26 kW machines, elk uitgerust met losse koeldrogers, wat resulteert in een uiterst efficiënt en betrouwbaar systeem.

Om te voldoen aan de eisen van de klant op het gebied van bedrijfszekerheid, hebben we gezorgd voor een dubbel systeem met losgekoppelde componenten, waardoor de kans op uitval verminderd wordt en operationele continuïteit wordt gegarandeerd.

De losse koeldrogers zorgen niet alleen voor een effectieve droging van de perslucht, maar minimaliseren ook het risico op storingen en verlengen de levensduur van de apparatuur. De koeldrogers zorgen bovendien ook voor het optimale drukdauwpunt voor hun proces.

Om een voortdurende monitoring van het bedrijfsproces te waarborgen, hebben we ook een systeem van filtratie en flowmeting geïntegreerd. Deze componenten zorgen ervoor dat de klant inzicht krijgt in de prestaties van de installatie. De filtratie zorgt voor de zuiverheid van de gebruikte lucht, terwijl de flowmeting een nauwkeurige meting van de doorstroming mogelijk maakt. Dit maakt niet alleen een proactieve aanpak van eventuele problemen mogelijk, maar biedt ook de mogelijkheid voor continue optimalisatie van het productieproces.

Kortom, onze installatie biedt niet alleen betrouwbaarheid en efficiëntie, maar plaatst de klant ook in de positie van totale controle over hun hightech productieomgeving. Het is een perfect voorbeeld van hoe innovatieve 

technologieën kunnen worden toegepast om de operationele standaarden te verhogen en te voldoen aan de unieke eisen van klanten in de hightech branche.