Terug naar overzicht
Food

Mooie persluchtinstallatie gerealiseerd

Mooie persluchtinstallatie gerealiseerd

Bij een gespecialiseerd voedselverwerkend bedrijf, gericht op champignons, hebben wij onlangs een belangrijke installatie mogen realiseren. Met trots hebben we twee Largo 19 compressoren van Alup Grassair Kompressoren geïnstalleerd, die van cruciaal belang zijn voor de optimale werking van de sorteerlijn. Deze compressoren zijn ontworpen om continuïteit te waarborgen, waardoor de sorteerlijn ononderbroken kan blijven functioneren. Gezamenlijk leveren ze een geïnstalleerd vermogen van 37 kW.

Naast de compressoren hebben we ook gezorgd voor de benodigde condities om de gewenste luchtkwaliteit te garanderen. Dit hebben we bereikt door middel van een koeldroger en twee filters, die essentieel zijn voor de kwaliteit van de geleverde lucht.

Als onderdeel van deze installatie hebben we een nieuwe hoofdleiding van 54 mm roestvrij staal gemonteerd. Deze hoofdleiding fungeert als de levensader van de nieuwe sorteerlijn, waardoor deze continu van de benodigde lucht wordt voorzien.

Deze complete installatie is cruciaal voor de efficiënte werking van de sorteerlijn in het voedselverwerkende bedrijf, waardoor de productie van champignons op een consistente en hoogwaardige manier kan plaatsvinden.