Terug naar overzicht
Deurne
Industrieel

Complete persluchtinstallatie voor Jetstone

Een compleet verzorgde compressor installatie voor uw bedrijf

Jetstone wilde graag hun faciliteiten uitbreiden met 16.000m2 om hun internationale groei verder vorm te kunnen geven. Wij hebben de nieuwe productielocatie mogen voorzien van een gloednieuwe installatie. Deze installatie bestaat onder andere uit twee Alup Evoluto 30 compressoren en een ADQ 312 Alup droger.

Daarnaast hebben we ook gezorgd voor een efficiënt leidingnetwerk dat de perslucht van de compressoren naar de verschillende productielijnen transporteert. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en moderne technologieën, hebben we ervoor gezorgd dat de persluchtinstallatie betrouwbaar en duurzaam is.

De twee Alup Evoluto 30 compressoren zijn van uitstekende kwaliteit en bieden een hoge capaciteit om aan de groeiende vraag naar perslucht te voldoen. Met hun geavanceerde regelsysteem zorgen ze voor een efficiënte werking en minimaliseren ze energieverlies.

Daarnaast hebben we ook een ADQ 312 Alup droger geïnstalleerd om de perslucht te ontvochtigen. Deze droger zorgt ervoor dat het vochtgehalte in de perslucht op een optimaal niveau blijft, waardoor de kans op corrosie en schade aan de productielijnen wordt geminimaliseerd. Dit draagt bij aan een langere levensduur van de apparatuur en verhoogt de betrouwbaarheid van het productieproces.

  • Langere levensduur van de apparatuur
  • Verhoogde betrouwbaarheid
  • Hoogwaardige materialen
2
Aantal compressoren
Alup Evoluto
merk
2
Luchtkanalen
900L
Ketel
ADQ 312
Droger

In de agrarische sector wordt perslucht gebruikt voor diverse toepassingen, zoals het aandrijven van beweegbare vloeren, melkrobots en vee voederinstallaties.

Bekijk projecten

In de automotive branche wordt perslucht vaak gebruikt voor gereedschap zoals slagmoersleutels en bandenpompen. Pneumatische gereedschappen bieden een snelle en efficiënte manier om werkzaamheden uit te voeren.

Bekijk projecten

Perslucht in de voedingsmiddelenindustrie wordt gebruikt voor het automatiseren van processen zoals transport, verpakking en dosering. Pneumatische systemen zorgen voor efficiëntie, hygiëne en betrouwbaarheid. Onze installaties voldoen aan de strenge eisen op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit.

Bekijk projecten

Perslucht is een belangrijke energiebron voor de high tech sector. Er wordt een extreem hoge kwaliteit perslucht vereist, zodat de perslucht ook in een cleanroom kan worden gebruikt.

Bekijk projecten

Perslucht is een van de belangrijkste energiebronnen in de industrie. Zonder perslucht staat alles stil. Het is een veilige, schone en flexibele energiebron die bijdraagt aan productiviteit in diverse industriële processen.

Bekijk projecten

Perslucht is van levensbelang in de medische sector. Wij zorgen voor extra schone, olievrije lucht door middel van filtratie, adsorptiedroging of katalysatoren voor het verwijderen van de kleinste vuildeeltjes.

Bekijk projecten