Terug naar overzicht
Deurne
Industrieel

Mooi project voor Eurofast

Mooi project in ons eigen Deurne

Een mooi project met BOGE Kompressoren in ons eigen Deurne. Eurofast gebruikt onze perslucht voor het produceren van diverse bevestigingsmaterialen.

Eurofast maakt gebruik van drie compressoren, de Boge S 40-3, Boge C 30 F en de Boge C 9.

Eurofast heeft slimme strategieën geïmplementeerd om het energieverbruik te optimaliseren. Een opvallende maatregel is de overgang naar de Boge C 9 tijdens de avond en nacht, wanneer de energievraag aanzienlijk afneemt.

De Boge C 9, geïntegreerd in het slimme systeem van Eurofast, biedt de perfecte oplossing voor het verminderen van stroomverbruik tijdens minder actieve uren. Door automatisch over te schakelen naar deze energiezuinige compressor, worden de andere twee compressoren, de Boge S 40-3 en de Boge C 30 F, intelligent uitgeschakeld.

De doordachte benadering van Eurofast om perslucht en energie te beheren, getuigt van hun toewijding aan milieubewust ondernemen. Door de juiste compressor op het juiste moment in te zetten, bewijst Eurofast dat slimme technologieën en duurzame praktijken hand in hand kunnen gaan om een positieve impact te hebben op zowel het bedrijfsresultaat als het milieu. Dit project met BOGE Kompressoren Benelux in Deurne toont aan dat innovatie en verantwoordelijkheid elkaar kunnen versterken voor een succesvolle en duurzame toekomst.