Terug naar overzicht
Etten-Leur
Medisch

Cleanroom – Compressor installatie – Leidingsysteem

Cleanroom compressor installatie

Voor onze gewaardeerde klant hebben wij met uiterste zorgvuldigheid en precisie de cleanroom uitgerust met geavanceerde technologieën die garant staan voor een optimale luchtkwaliteit. Het RVS leidingwerk, in combinatie met de gloednieuwe compressorinstallatie, die is voorzien van functies zoals filtratie, adsorptiedroger, olie adsorptiekolom en druk-dauwpuntbewaking, vormen samen een efficiënte oplossing.

 

Onze toewijding aan kwaliteit blijkt niet alleen uit de installatie, maar ook uit onze grondige controle van de luchtkwaliteit volgens de ISO 8573-1 normen vóór de officiële ingebruikname van de cleanroom. Op deze manier waarborgen we niet alleen dat de cleanroom voldoet aan, maar zelfs de hoogste normen overtreft op het gebied van zuiverheid en luchtzuiverheid.

De compressorinstallatie is vervaardigd met als doel een omgeving te creëren waarin optimale prestaties en de goede luchtkwaliteit samenkomen. Dit draagt bij aan het soepel en efficiënt verlopen van uw processen binnen de cleanroom. Wij vinden het belangrijk om te voldoen aan de verwachtingen van de klant, zodat uw werkomgeving voldoet aan de hoogste standaarden op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en technologische vooruitgang.

45 Kw
Geinstalleerd vermogen
1.2.1
ISO 8573-1
CTD
– 40 °C