info@fhtperslucht.nl
+31(0)493-354633
Catalogus
Het meest complete pneumatiek en perslucht assortiment

PERSLUCHT KWALITEIT VOLGENS ISO8573.1:2010 ?

Controle en certificering binnen 1 dag


Wist u dat 70% van de exploitatiekosten van een persluchtinstallatie opgaat aan energieverbruik? En dat 10 tot wel 25% verloren gaat door onder andere verkeerd gebruik of door lekkages.
Geen investering vooraf nodig om tot die 10% energiebesparing te komen. De benodigde apparatuur en diensten hiervoor, worden namelijk betaald uit de gerealiseerde besparing. Met dit concept voldoet u aan de richtlijnen volgens het Europese Energie-Efficiency Richtlijn (EED) en ISO8573.1:2020.

Uitgebreide Persluchtmeting bij FHTperslucht

 Pneumatiek scan
De technisch specialist van pneuparts komt een quickscan doen van de persluchtinstallatie op uw bedrijfslocatie. Het stoppen van de bedrijfsvoering of productie is niet nodig. Onze hoogwaardige digitale apparatuur kan de meting uitvoeren terwijl de installatie aan staat.

 Advies rapport
U ontvangt een rapport over het energiebesparingspotentieel in uw persluchtinstallatie.

 Technisch advies
Daarnaast kan de technisch specialist u direct advies geven over uw persluchtinstallatie of pneumatische componenten.

 Uitgebreide lekdetectie
Met behulp van hoge frequentie metende apparatuur, FLUKE ii900, kunnen wij visueel eventuele lekkages opsporen terwijl uw installatie werkt.

 Uitgebreide scan
Het hele pneumatische bedrijfsproces wordt bekeken op pneumatische componenten per machine. De benodigde verbeteringen kunnen grotendeels betaald worden uit de besparingen.

 Markering lekkages
Alle aanwezige lekken worden gedetecteerd op beeld vastgelegd en gemarkeerd.

 Uitgebreid bespaaradvies
in een digitaal rapport worden alle besparingen en knelpunten in woord en beeled uitgelegd.

 Luchtkwaliteit meting
Met behulp van de meest geavanceerde apparatuur komen wij op uw locatie de luchtkwaliteit meten. Voldoet deze aan de eisen dan ontvangt u een ISO 8573.1:2010 certificaat. Uiteraard kunnen wij u adviseren over wat er nodig is om deze ISO certificering te behalen.

 Training personeel
Uw technisch personeel krijgt een uitgebreide training in ons Pneumatiek training centrum."Na de luchtkwaliteitsmeting bleek het systeem niet te voldoen aan de gestelde ISO richtlijnen. Maar dankzij het advies van de technisch specialist van Pneuparts.com en enkele aanpassingen, is het bedrijf inmiddels preferred supplier bij zijn grootste klant." 


Neem contact op

Rob van Horssen
Adviseur perslucht
T. +31 (0)493 76 39 93


 

Algemene leveringsvoorwaarden