info@fhtperslucht.nl
+31(0)493-354633
Catalogus
Het meest complete pneumatiek en perslucht assortiment

Hoe kan ik besparen op perslucht?

"Het opwekken en conditioneren van perslucht is een van de grootste energieverbruikers binnen uw bedrijf, gemiddeld 10% van uw totale energierekening. Hoe bespaar je hierop?"

Bespaar tot 40% op perslucht met het FHT repressor systeem

Perslucht is niet gratis  
Er wordt vaak gedacht dat perslucht een goedkope of zelfs gratis energiebron is. Maar in feite is perslucht tien keer duurder dan elektriciteit. Het opwekken van perslucht kost veel energie en energie kost geld. Dus wanneer u bespaart op energieverbruik binnen uw bedrijf, heeft dat direct effect op uw financiële winst.


Een revolutie in perslucht-technologie!
Het gepatenteerde repressor-systeem hergebruikt perslucht. De repressor voert de afvoerlucht uit uw perslucht systeem, via een tweede luchtslang, direct terug naar de compressor. Met als direct resultaat een aanzienlijke verhoging van de compressor prestaties.

De voordelen van een repressor-systeem zijn:
  • Een aanzienlijke verhoging van de compressor prestaties
  • Tot wel 40% besparing op de energiekosten voor perslucht per jaar
  • Het systeem is stiller
  • Geen uitstoot van stof, vuil of olie-nevel; schone en gezonde werkplek
  • De output en levensduur van de compressor neemt toe, het aantal draaiuren neemt af
  • Veel hogere opbrengst bij hetzelfde energieverbruik of dezelfde opbrengst bij een veel lager energieverbruik.


Omdat het repressor-systeem geld bespaart, ongeveer 40% op de energiekosten voor perslucht per jaar. Zal de investering van dit systeem zich in 2 -3 jaar terugbetalen.

Neem contact met ons op, en wij rekenen geheel vrijblijvend uit wathet represor systeem voor u kan betekenen.

Met het repressor systeem bespaart u tot 40% besparen met persluchtBel voor meer informatie over de repressor

Besparen op perslucht? Hoe werkt het - FHT repressor systeem

Een revolutie in de perslucht-technologie
Het repressor-systeem is een revolutionaire uitvinding om de wereld van perslucht. De afvoerlucht uit een air tool / industriële machine wordt via een tweede luchtslang direct terug geleid naar de compressor, met als resultaat een aanzienlijke verhoging van de compressor prestaties. 

Repressor film


Voordelen - FHT repressor systeem

Gepatenteerd systeem
Het repressor systeem is wereldwijd gepatenteerd sinds 2007

Korte ROI
Omdat de repressor systeem u besparingen oplevert zal de investering van een gemiddelde repressor systeem zichzelf in 2 -3 jaar terugbetalen.

Bespaar tot 40% op uw energiekosten
Perslucht is 10-20 keer duurder dan elektriciteit. Normale perslucht systemen kosten veel energie om de compressor van lucht te voorzien. Weet u dat 75 % van de kosten voor uw perslucht systeem energiekosten zijn? Door toevoeging van een repressor aan uw perslucht systeem kunt u tot 40 % op uw energiekosten besparen.

Bijvoorbeeld:
Stel u heeft een compressor van 125 kW met een gemiddeld gebruik van 7000 uur per jaar. U betaalt de energieleverancier € 0,10 per kW . De energiekosten van uw perslucht systeem per jaar zijn:
125 kW X 7.000 uren x € 0,10 = € 87.500
Met de installatie van een repressor systeem kunt u circa 40% op de energiekosten te besparen.
Dat betekent voor deze berekening:
40% van € 87.500 = € 35.000 jaarlijkse besparing


Minder geluid
Het gemiddelde geluidsniveau van een compressor is ongeveer 90 dB.
In vergelijking, een normaal gesprek vermogen van 60 dB. Volgens de 'Occupational Safety and Health Administration' ( OSHA ), wordt een geluidsniveau van 80dB en hoger beschouwd als een gevaarlijk niveaus van geluid. Als u gedurende 8 uur per dag wordt blootgesteld aan een geluidsniveau van 80 dB, dan kan er na verloop van tijd gehoorverlies optreden.
De repressor systeem heeft een geluidsniveau van 67dB en dus is veel stiller dan een gewone compressor.

Geen uitstoot
Het repressor systeem is een gesloten systeem dat voorkomt dat medewerkers fijne olienevel en stof inademen, die voorkomen in de uitlaatlucht van de compressor. De afwezigheid van deze emissie, stof, vuil of olie mist maakt een schone werkplek en een gezonde omgeving voor uw medewerkers. 

Schone, koele en droge perslucht
De lucht die uit een compressor komt is heet, vuil , nat en heeft over het algemeen een hogere druk dan de benedenstroomse apparatuur vereist. Een compressor van 50 dm3 / sec duwt jaarlijks gemiddeld 4500 liter water en 8 liter olie in het perslucht systeem, samen met aanzienlijke hoeveelheden vuildeeltjes . In een standaard persluchtsysteem worden verschillende filters gebruikt om de lucht te zuiveren, maar het is onmogelijk om de uitgestoten lucht volledig te zuiveren. Omdat het repressor systeem gebruik maakt van een volledig gesloten systeem is de lucht altijd schoon, droog en koel.

Langere levensduur van de compressor
het repressor systeem werkt als een turbo voor uw compressor. Door hergebruik van perslucht die normaal ontsnapt, neemt het uitgangsvolume van de compressor toe. De repressor verbetert de prestaties van uw eigen compressor: waar de traditionele compressoren normaal tot 130 l / min per kW leveren. Kan het repressor systeem tot 240 l / min per kW leveren.

Bel voor meer informatie over de repressor

ROI - FHT repressor systeem

Het repressor systeem zal uw investering terugverdienen

Er wordt vaak gedacht dat perslucht een goedkope of zelfs gratis energiebron is . Maar in feite perslucht kan tien keer duurder dan elektriciteit, wanneer u ook de onderhoud-, onderdelen- en systeemkosten berekend.
Voor een juiste berekening van de kosten voor perslucht is het daarom noodzakelijk dat het energieverbruik van het systeem, inclusief de aangesloten apparatuur wordt bekeken.

Perslucht is een van de grootste kosten binnen uw bedrijf . Elk jaar kost het systeem u geld:
Hoge energierekening
Afschrijvingskosten
Etc. 

Omdat het repressor systeem geld bespaart, ongeveer 40 % op de energiekosten per jaar. Zal de investering van een gemiddeld repressor systeem zich in 2 -3 jaar terugbetalen. Bel voor meer informatie over de repressor

Deze bedrijven besparen perslucht kosten met het FHT repressor systeem - Referenties

In samenwerking met diverse partners, ontwikkelt FHT Perslucht repressor systeem voor gebruik in diverse branches. Bijvoorbeeld: 
- Verpakking industrie
- Voedingsmiddelen industrie 
- Papier industrie 
- Chemische industrie 
- Metaal industrie 
- Techniek 
- Automobiel industrie 
- Landbouw  

Deze bedrijven gingen u voor en maken gebruik van het repressor systeem:
- Nooyen pig Flooring
- Continental
- Bakkerij Wiltink
- Dumocom
Bel voor meer informatie over de repressor

 Energie besparen met perslucht en MVO (Maatschappelijk verantwoord ondernemen)

Het is belangrijk om voor bedrijven om zich bewust te zijn van het energieverbruik omdat tegenwoordig alles draait op energie. Al het leven op aarde, maar ook de economie en dus uw bedrijf. De energie voorraden op deze wereld  zijn niet onuitputtelijk en het verbruik van energie heeft een enorme impact op het klimaat. Het bewust gebruiken van energie in uw bedrijf is dan ook niet alleen goed voor het behoud van het milieu, maar ook voor de financiële winst van uw bedrijf.

Energie versus klimaat
Bijna al onze energie centrales, machines en transportmiddelen draaien op fossiele brandstoffen zoals: aardolie, aardgas, steenkool en bruinkool. Bij het verbranden van deze brandstoffen worden broeikasgassen uitgestoten. Deze gassen dragen bij aan de opwarming van de aarde. De temperatuur stijging van de aarde is nog nooit zo snel gegaan als in de afgelopen 150 jaar. Dit verandert het weer en dus de biodiversiteit. Daarnaast raken onze energiebronnen op den duur uitgeput.

Uitdaging voor bedrijven
De grote uitdaging voor de 21ste eeuw is, hoe aan de mondiale vraag naar energie kan worden voldaan zonder verdere schade aan de aarde en haar klimaat?

Uw bedrijf kan een bijdrage leveren aan deze uitdaging. Bedrijven zijn de grootste verbruikers van energie en door besparing, innovatie en het gebruik van hernieuwbare energie, kunnen zij grote stappen maken. De besparingen bij het ene bedrijf inspireert anderen bedrijven en zal ons voor te bereiden op een 'groenere' de toekomst.

Feit: "Ongeveer 5% van alle elektrische energie in de wereld wordt omgezet in samengeperst lucht. In de industrie ongeveer 10% van alle energie wordt gebruikt voor perslucht" 

Door energie te besparen, kan het repressor systeem een ​​enorme bijdrage leveren aan de duurzaamheid van uw bedrijfsprocessen en de eventuele implementatie van een MVO-beleid.

Bel voor meer informatie over de repressor

Begin direct met besparen!

Neem contact met ons op, en wij rekenen geheel vrijblijvend uit wat het represor systeem voor u kan betekenen.

Vorige pagina
Algemene leveringsvoorwaarden