info@fhtperslucht.nl
+31(0)493-354633
Catalogus
Het meest complete pneumatiek en perslucht assortiment

FHT perslucht BV verhuist per 11 juli 2016 naar de Florijn 10 b/c te Deurne

Per 11 juli 2016 verhuist FHT perslucht BV, leverancier en installateur van perslucht systemen en componenten, naar een nieuwe locatie. Het bedrijf vestigt zich aan de Florijn 10b/c in Deurne. “De keuze om te verhuizen komt voort uit de groei van ons bedrijf en de ambitie om de organisatie verder te professionaliseren als totaalleverancier op het gebied van perslucht” aldus de beide directeuren Frans Fransen en Rob van Horssen.


FHT perslucht heeft in de nieuwe vestiging meer ruimte om het uitgebreide assortiment te presenteren. Daarnaast profiteren relaties van FHT perslucht van nóg snellere levertijden, omdat het bedrijf nu meer voorraad kan aanhouden. “De laatste jaren hebben wij geïnvesteerd in nieuwe producten, innovaties en het uitbreiden van onze dienstverlening. Daar komt bij dat wij eind 2013 Vacupro, vacuüm systemen en componenten, hebben overgenomen. Door deze ontwikkelingen is het bedrijf flink gegroeid”, vertelt Rob van Horssen. Bij FHT perslucht werken 17 medewerkers, waarvan 5 fulltime servicemonteurs.

Professionaliseren van de organisatie is belangrijk voor de onderneming van Van Horssen en Fransen. “Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in snel tempo op. Om onze klanten van dienst te kunnen zijn volgen wij deze ontwikkelingen op de voet,” vervolgt Fransen. “Perslucht is een belangrijk onderdeel in de huidige industrie. Onze klanten vragen om de beste service en snelle dienstverlening. Veel van de oplossingen die wij leveren hebben namelijk direct invloed op de bedrijfsprocessen van onze klanten. In ons nieuwe pand gaan wij onder andere de service mbt compressoren uitbreiden. En in ons nieuwe Perslucht Experience Center, kunnen demonstraties worden gegeven en producten worden getest”. De onderneming uit Deurne bedient onder andere bedrijven in de industrie, automotive, farmacie en agro automatisering in Nederland, België en Duitsland.

Constante groei
Het bedrijf heeft sinds de oprichting in 2000 ieder jaar een groei doorgemaakt. Maar de laatste anderhalf jaar is de orderportefeuille flink uitgebreid. Dat komt naar eigen zeggen ‘doordat bedrijven weer gaan investeren’. Ook geeft de organisatie aan dat de investeringen in technologische ontwikkelingen en innovaties goed renderen. Er is veel interesse in het nieuwe repressor systeem, dat perslucht hergebruikt en daardoor tot 40% energie bespaart. Daarnaast wordt er gesproken over ‘een groeiend klantenbestand’ dat onderhoudscontracten afneemt. Service en dienstverlening is hierdoor een belangrijk onderdeel in de bedrijfsvoering van de Deurnese onderneming.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
FHT perslucht BV
T. 0493 354633
E. info@fhtperslucht.nl

 Vorige pagina
Algemene leveringsvoorwaarden