info@fhtperslucht.nl
+31(0)493-354633
Catalogus
Het meest complete pneumatiek en perslucht assortiment

Service en onderhoud van uw compressor 
Heeft u problemen met uw schroefcompressor, zuigercompressor of olievrije compressor?
Uw compressor is het hart van uw onderneming. Zonder lucht staat alles stil.
Wij bij FHT perslucht BV begrijpen het belang van een goed werkende compressor. Wij werken snel, vakkundig en tegen een gunstig tarief. Omdat wij vertrouwen op onze kennis en producten geven wij garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte onderdelen.
Al onze monteurs hebben merk onafhankelijke ervaring en worden regelmatig bijgeschoold.
 

Zowel bij een storingeenmalig onderhoud of onderhoud op contractbasis, wij bieden u dé service, kwaliteit en continuïteit die uw persluchtcompressor en/of -installatie nodig heeft. 

Zowel bij een storing, eenmalig onderhoud of onderhoud op contractbasis, wij bieden u dé service, kwaliteit en continuïteit die uw persluchtcompressor en/of -installatie nodig heeft.
Compressor storing

Bent u klant van FHT perslucht BV en heeft u problemen met uw schroefcompressor, zuigercompressor of olievrije compressor?
Bel dan naar onze storing service.

FHT perslucht 24 uur storing service

 
Compressor onderhoud
Om uw persluchtcompressor en/of persluchtinstallatie Compressor onderhoud
in top conditie te houden is deskundig onderhoud noodzakelijk.
Regelmatig onderhoud voorkomt lekkage en storingen en
verlengd de levensduur van uw kostbare systeem.
Een goed onderhouden compressor of persluchtsysteem
levert betere prestaties en verbruikt mindere energie.

FHT perslucht verzorgt uw incidentele onderhoud maar kan ook alle onderhoud aan uw compressor uit handen nemen door middel van een service abonnement.
 
Service abonnement compressor
Als uw compressor een belangrijke plaats inneemt binnen uw onderneming waarom zou u dan het risico lopen dat alles stil staat door een kapotte of slecht werkende machine?
Een service abonnement kan worden afgesloten bij aanschaf van een nieuwe compressor maar kan ook worden ingezet bij een bestaand exemplaar. Het service contract is altijd opgesteld geheel afhankelijk van uw wensen. 
Ik wil meer informatie over een compressor service abonnement
  
Jaarlijkse servicebeurt
Wilt u een goed werkende compressor maar niet vastzitten aan een langdurig contract? Of heeft uw bedrijf een compressor, maar is deze niet van cruciaal belang?Dan verzorgen wij graag de jaarlijkse service aan uw machine.
Ieder jaar wordt uw machine nagekeken op 25 verschillende punten. Deze deskundige controle werkt preventief, om zo problemen in de toekomst te voorkomen. Maar indien nodig heeft uw servicemonteur ook een uitgebreide voorraad aan reserveonderdelen bij zich om reparaties direct op locatie uit te voeren. Zodra dat niet mogelijk is plaatsen wij een vervangende machine en voeren wij de noodzakelijke reparatie uit in onze eigen werkplaats.
Ik wil een compressor service beurt inplannen

Ga snel naar:
  Bekijk onze nieuwe compressoren
  Wilt u kosten besparen op uw persluchtsysteem?
  Compressor reparatie

 

 

Vorige pagina
Algemene leveringsvoorwaarden