info@fhtperslucht.nl
+31(0)493-354633
Catalogus
Het meest complete pneumatiek en perslucht assortiment
Cockpitschuim
caramba cockpit schuim. Intensieve verzorging van alle kunststoffen en glad leer
Type Inhoud Functie
Cockpitschuim 400 ml

Intensieve verzorging van alle kunststoffen en glad leer.


Koperspray
Caramba koper spray. Professionele bescherming voor uiterst werkzame beschermende bekleding
Type Inhoud Functie
Koperspray 400 ml

Professionele bescherming voor uiterst werkzame beschermende bekleding.


Rasant-Roestoplosser
Caramba roestoplosser. Voor de hoogste eisen in de nijverheid en industrie. Met enorme capillaire werking dring Rasant zelft tot in de kleinste gaatjes door.
Type Inhoud Functie
Rasant-Roestoplosser 400 ml

Voor de hoogste eisen in de nijverheid en industrie. Met enorme capillaire werking dring Rasant zelft tot in de kleinste gaatjes door.


Elektronica reiniger
Caramba Elektronica reiniger. Voor elektrische installaties en elektronische constuctiedelen (schakelaars, stekkers, relais, printplaten, gloeilampfittingen etc.).
Type Inhoud Functie
Elektronica-reiniger 400 ml

Voor elektrische installaties en elektronische constuctiedelen (schakelaars, stekkers, relais, printplaten, gloeilampfittingen etc.).


Banden-spray
Caramba banden spray. Reinigt vervuilde autobanden met speciaal schuim en zorgt dat de banden hun oorspronkelijke diepe glans en rijke kleuren terugkrijgen
Type Inhoud Functie
Banden-spray 400 ml

Reinigt vervuilde autobanden met speciaal schuim en zorgt dat de banden hun oorspronkelijke diepe glans en rijke kleuren terugkrijgen. Houd het rubber soepel en beschermt tegen breekbaarheid en brokkeligheid. Geschikt voor alle rubberdichtingen. 

Banden zijn vrij van vuil. De banden moeten drogen zijn als je ze gaat bespuiten. 5-10 minuten laten drogen. Afvegen en naspoelen is niet nodig. Een fluweelzachte glans ontstaat vanzelf. Veeg zo nodig af met een spons.

Niet gebruiken in direct zonlicht. Niet van toepassing op (motor en fiets) zitjes en loopvlakken van de band(slipgevaar). Vermijd contact met de velgen. Kan vlekken op de vloer achterlaten.


Velgen Reiniger
Caramba velgen reiniger. Laat uw velgen er weer uitzien als nieuw. Of het nu aluminium of stalen velgen zijn, schone of vieze velgen, oppervlakkig of sterk vervuild
Type Inhoud Functie
Velgen-reiniger 400 ml

Laat uw velgen er weer uitzien als nieuw. Of het nu aluminium of stalen velgen zijn, schone of vieze velgen, oppervlakkig of sterk vervuild: Velgen reiniger verwijderd dankzij een speciale reinigings formule de meest hardnekkige onzuiverheden zoals remstof of strooizout. Daarbij bereikt het schuim ook moeilijk bereikbare plekken makkelijk en snel. Dankzij de superieure reinigings prestaties is in een DEKRA-Test bevestigd dat je niet extra hoeft te borstelen of de velgen af moet poetsen. Reinigt zacht en gegarandeerd onschadelijk en zuurvrij, mits correct gebruikt voor schijfremmen, verf, rubber en kunststoffen. Speciale ingredienten zorgen voor een duurzame en lange levensduur. Dankzij de zachte werking is regelmatig en veelvuldig gebruik ideaal.

Spuit op vervuilde gebieden. Inwerktijd: 8-10 min. Met een krachtige waterstraal(hogedrukreiniger) afwassen. Niet op hete velgen spuiten 


Cockpit-spray
Caramba cockpit spray. Is met name geschikt voor de intense, maar zachte verzorging van het dashboard en alle andere kunststof onderdelen in het interieur(bakken, armsteunen, deurpanelen).
Type Inhoud Functie
Cockpit-spray 400 ml

-Is met name geschikt voor de intense, maar zachte verzorging van het dashboard en alle andere kunststof onderdelen in het interieur(bakken, armsteunen, deurpanelen).

-Verfrist de kleuren en zorgt voor een satijnen glans. Maakt het kunststof duurzamer, werkt antistatisch en is vuilafstotend. 

Kunststof onderdelen licht bespuiten. Spray met schone, zachte doek verdelen. Niet gebruiken op stoelen, stuurwiel en pedalen! Las-beschermer
Caramba cockpit spray. Is met name geschikt voor de intense, maar zachte verzorging van het dashboard en alle andere kunststof onderdelen in het interieur(bakken, armsteunen, deurpanelen).
Type Inhoud Functie
Las-
beschermer
400 ml

Bescherming tegen lasspatten, voorkoming van schade aan objecten waaraan gewerkt wordt.

- Beschermt tegen lasspatten
- Niet brandbaar
- Niet brandbaar drijfgas voor veilig lassen in holtes
- Optimale toepassing voor electro- en beschermgaslassen op staal, aluminium en nirosta
- Getest conform DIN 8572


Vorige pagina
Algemene leveringsvoorwaarden