info@fhtperslucht.nl
+31(0)493-354633
Catalogus
Het meest complete pneumatiek en perslucht assortiment
Ketting-spray
Caramba ketting spray, Beschermt tegen slijtage, verlenging en corrosie
Type Inhoud Functie
Ketting-spray 500 ml

Beschermt tegen slijtage, verlenging en corrosie

-geheel synthetisch, kleurloos vet met optimale smeereigenschappen bij hoge druk, (vka-waarde: 2800N ca. 280kg), temperatuurbestendig tussen -40°C en 200°C, groot kruipvermogen, centrifuge- en sproeiwaterbestendig, geschikt voor O-, X- en Z-ringen.

Maak de ketting schoon en laat hem drogen. Wacht 10 minuten vóór u de ketting weer gebruikt. LET OP: Gebruik geen koudreiniger! Sproei niet horizontaal!


Roestoplosser
Caramba roestoplosser. Maakt extreem verroeste schroefbevestigingen snel los en zorgt voor gemakkelijker werken met een korte inwerktijd
Type Inhoud Functie
Roestoplosser 500 ml

Maakt extreem verroeste schroefbevestigingen snel los en zorgt voor gemakkelijker werken met een korte inwerktijd.

Verwijdert vuilkorsten, olieresten, verharsingen enz. Op effectieve wijze, door de koudeschok ontstaan microfijne scheuren in de roeststructuur waardoor de werkzame stof sneller en dieper kan indringen. Vrij van siliconen en zuur.

Op geverfde oppervlakken of rubber slechts kort laten inwerken. Niet horizontaal sproeien. 


Glas reiniging schuim
Caramba glas reiniging schuim. Reiniging van binnen- en buitenglas en alle gladde oppervlakken
Type Inhoud Functie
Glasreinigingsschuim 500 ml

Reiniging van binnen- en buitenglas en alle gladde oppervlakken

-Verwijdert hardnekkige verontreiniging en organische resten, Reduceert aanslag op ramen.

Sproei het op de ruit en wrijf het uit met een vochtige doek. Veeg het daarna droog met leer of pluisvrij textiel. Gebruik het middel niet op plexiglas en polycarbonaat. Sproei niet horizontaal! 


Batterij accuvet
Caramba batterij accuvet. Beschermt de batterijpolen, poolklemmen, batterijhouder en contactdozen tegen corrosie, oxidatie en verwering
Type Inhoud Functie
Batterij-accuvet 500 ml

Beschermt de batterijpolen, poolklemmen, batterijhouder en contactdozen tegen corrosie, oxidatie en verwering. Voorkomt spanningsverlies en overgangsweerstand. 


RVS Reiniger
Caramba RVS reiniger. Reiniging en bescherming van alle metaaloppervlakken voor zowel binnen als buiten.
Type Inhoud Functie
RVS-reiniger 500 ml

Reiniging en bescherming van alle metaaloppervlakken voor zowel binnen als buiten.

Verwijdert vuil, kalk, vliegroest, vet, olie en hars, effectief op RVS, aluminium, koper en messing, optimale start-up bescherming, anti-statische werking, NSF goedgekeurd - goedgekeurd voor de voedselverwerkende industrie.

Sproei het op het te reinigen oppervlak. Daarna met een schone, droge doek afpoetsen. LET OP: Niet gebruiken op sterk gepolijste oppervlakken! Sproei niet horizontaal!


Multifunctioneel vet
Caramba multifunctioneel vet. Licht gekleurd multifunctioneel vet voor de smering van rol- en glijlagers in de voedingsmiddelenindustrie
Type Inhoud Functie
Multifunctioneel-vet 385 g

Licht gekleurd multifunctioneel vet voor de smering van rol- en glijlagers in de voedingsmiddelenindustrie(NSF-H1). Goede heetwater- en dampweerstand. Voorkomt wrijving, slijtage, oxidatie en veroudering. Temperatuurbestendig van -20°C tot +120°C.


Motor en behuizing kit
Caramba motor en behuizing kit. Blijvende elastische siliconenkit voor het afdichten van motoren, versnellingsbakken, behuizingen, houders, verwarmingselementen, ovens,
Type Inhoud Functie
Motor-en-behuizing-kit 200 ml

Blijvende elastische siliconenkit voor het afdichten van motoren, versnellingsbakken, behuizingen, houders, verwarmingselementen, ovens, etc. egaliseert grote ongelijke oppervlakken, anti krimp, ontvellen na circa 5 minuten. 

Oppervlakken die gedicht moeten worden moet schoon zijn en vrij van stof, olie en vet. Voor enkele en dubbele verlijming. 


Vorige paginaVolgende pagina
Algemene leveringsvoorwaarden