info@fhtperslucht.nl
+31(0)493-354633
Catalogus
Het meest complete pneumatiek en perslucht assortiment

 Wat ga je doen?

  • Orders picken;
  • Eenvoudige assemblage van pneumatische componenten;
  • Op vrijdagmiddagen schuif je na het werk in onze kantine aan bij de rest van je collega’s om gezellig de week af te sluiten. We zijn een hecht team en daar hoort zeker ook persoonlijk contact bij. Wist je trouwens dat onze kantine voorzien is van een heuse café bar? Dat kenmerkt onze organisatie want gezelligheid hoort erbij. De beste ideeën zien namelijk ook aan onze bar het levenslicht. Aan diezelfde bar zullen we overigens ook het sollicitatiegesprek doen. 


Wat neem je mee?

  • Een gezonde drive en Brabants boerenverstand, daar houden wij van!
  • Je bent enthousiast en communiceren is voor jou dé manier om samen tot het beste resultaat te komen. Je stroopt echter ook zelf graag je mouwen op want samen moeten we het doen!  
  • Je werkt netjes en secuur. Alles heeft een plaats en er is een plaats voor alles. Jij houdt het overzicht en weet alles te vinden.
  • Je woont in de regio Deurne/ Helmond

Wie zijn wij?

FHT perslucht is een jong en dynamisch bedrijf. Sinds de oprichting 20-jaar geleden zitten we, qua groei, op een sterk stijgende lijn en dat is volledig te danken aan de inzet en commitment van onze mensen. Samen maken we FHT perslucht en haar dochterondernemingen namelijk tot een sterk en innoverend bedrijf dat nastreeft altijd vooraan te lopen binnen de perslucht branche. Samen met het installeren en het onderhouden van persluchtinstallaties is e-commerce voor ons een belangrijke pijler van dit succes. Wij zijn de meest complete leverancier van perslucht artikelen in de Benelux en daarmee zijn we nog lang niet tevreden. We hebben ambitie, de lucht is de limit!
Wil jij deel van onze succesvolle organisatie gaan uitmaken? Dit is dan je kans!


Wat wij jou bieden?

· Een fijne werkplek met leuke collega’s. Natuurlijk zijn we professioneel, dat kan ook niet anders in een bedrijf wat kerngezond en immer groeiende is. We zijn echter ook benieuwd naar de mens achter de functietitel.
· Een gebouw zonder drempels! Letterlijk en figuurlijk hoef je geen drempels over om een luisterend oor te vinden als we jou ergens mee kunnen helpen. Voel geen druk! Wij zijn een platte organisatie en daar zijn we heel erg trots op. Samen vormen we FHT Perslucht.
· Je ambitie bepaalt bij FHT hoe hoog de lat ligt. Je zorgt er met inzet en doorzettingsvermogen zelf voor dat je daar komt. Wij gooien het touw wel aan maar je moet het zelf grijpen. Druk gerust je stempel op ons bedrijf.
· Wij willen ervoor zorgen dat jij jezelf aan ons bindt. Zodra jij in je eerste contract hebt bewezen een toffe gast/ meid te zijn dan vinden wij een vast contract vanzelfsprekend.
· Een goed salaris zodat je jezelf buiten werktijden niet druk hoeft te maken. 


Interesse in deze leuke job bij een trots en vooruitstrevend bedrijf? Bel of mail dan naar Linda Maagdenberg (solliciteren@fhtperslucht.nl / T. 0493-354633 / WhatsApp 06 2222 5115 ).
Of beter nog, loop gewoon bij ons binnen op de Florijn 10 B/C in Deurne.  Wees voor je sollicitatie niet zenuwachtig maar ben jezelf. Dat lucht altijd op.  


Algemene leveringsvoorwaarden