info@fhtperslucht.nl
+31(0)493-354633
Catalogus
Het meest complete pneumatiek en perslucht assortiment

 

Leeftijd of ervaring is niet belangrijk, je karakter wel. Je weet dan ook heel goed dat een prettige werksfeer bijdraagt aan de kwaliteit van jouw werk. Je houdt van hard en serieus werken, hebt hart voor de zaak. En je gaat niet luchtig om met de belangen van het bedrijf. Je gaat voor de beste prijs, kwaliteit, levertijd en niets minder dan dat. Bij FHT maken we druk met een lach op ons gezicht! We drinken samen koffie (en een pilske) in onze kantine. Die kantine is trouwens ingericht als een groot cafe. Ik denk dat we daarmee aangeven hoe we in het leven staan.

 


TECHNISCH COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST
Fulltime 32-40 uur

 


Genoeg over ons, laten we het over jou hebben. Je bent een commercieel talent met twee (rechter)handen en je denkt praktisch en oplossingsgericht. We zijn een technisch bedrijf dus een beetje techneuten bloed is fijn maar dat kunnen we je ook zelf bijbrengen. Natuurlijk zijn relevante diploma’s mooi meegenomen, maar je karakter en drive zijn voor ons echter het meest belangrijk. Een technisch commercieel mederwerker binnendienst is de onmisbare schakel tussen FHT en onze klanten. Je helpt klanten met technische vragen en onderhoud het contact met de leveranciers in binnen en buitenland. Je hebt een gezonde frisse blik op de processen die aan je voorbij komen en denkt daarbij nuchter na of er wellicht verbeteringen mogelijk zijn. Deurnes boerenverstand noemen we dat. Mede daardoor ben je een graag geziene gast. Jij bent FHT!

Wat ga je doen?

  • Als technische commercieel medewerker adviseer je klanten en verstrek je productinformatie;
  • Je onderhoud goede contacten met onze (internationale) klanten en leveranciers;
  • Voorbereiden en uitwerken van offertes;
  • Levertijd bewaking van onze goederenstroom.

Wat wij zoeken?
Je krijgt van ons een interne opleiding om je helemaal klaar te stomen voor deze functie

  • Je bent flexibel;
  • Je hebt technisch en commercieel inzicht;
  • Communiceren in het Nederlands of Engels is voor jou geen probleem;
  • Je werkt gestructureerd, bent accuraat en je houdt het overzicht;
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, bent praktisch ingesteld en klantbewust;
  • Uiteraard beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

Wie zijn wij?

FHTgroep BV en is een jong en dynamisch bedrijf. Sinds de oprichting zitten we, qua groei, op een sterk stijgende lijn en dat is volledig te danken aan de inzet en commitment van onze mensen. Samen maken we FHTgroep BV en haar dochterondernemingen namelijk tot een sterk en innoverend bedrijf dat nastreeft altijd vooraan te lopen.
FHT Perslucht B.V. levert en installeert complete perslucht systemen en pneumatische componenten voor oa. de industrie, automotive, farmacie en agro automatisering. Wij zijn de meest complete leverancier van persluchtartikelen in de Benelux en daarmee zijn we nog lang niet tevreden. We hebben ambitie, de lucht is de limit!

Wil jij deel van onze succesvolle organisatie gaan uitmaken? Dit is je kans!

Wat wij jou bieden?

· Een fijne werkplek met leuke collega’s. Natuurlijk zijn we professioneel, dat kan ook niet anders in een bedrijf wat kerngezond en immer groeiende is. We zijn echter ook benieuwd naar de mens achter de functietitel.
· Een gebouw zonder drempels! Letterlijk en figuurlijk hoef je geen drempels over om een luisterend oor te vinden als we jou ergens mee kunnen helpen. Voel geen druk! Wij zijn een platte organisatie en daar zijn we heel erg trots op. Samen vormen we FHT Perslucht.
· Je ambitie bepaalt bij FHT hoe hoog de lat ligt. Je zorgt er met inzet en doorzettingsvermogen zelf voor dat je daar komt. Wij gooien het touw wel aan maar je moet het zelf grijpen. Druk gerust je stempel op ons bedrijf.
· Er zijn diverse mogelijkheden voor verdere scholing en opleiding. Mensen die zich graag willen ontwikkelen, leggen wij geen strobreed in de weg. Integendeel zelfs, wij zetten de route graag samen met je uit. Daar hebben we het nooit te druk voor.  
· Wij willen ervoor zorgen dat jij jezelf aan ons bindt. Zodra jij in je eerste contract hebt bewezen een toffe gast/ meid te zijn dan vinden wij een vast contract vanzelfsprekend.
· Een goed salaris zodat je jezelf buiten werktijden niet druk hoeft te maken. 

Interesse in deze leuke job bij een trots en vooruitstrevend bedrijf?
Bel of mail dan naar Linda Maagdenberg (solliciteren@fhtperslucht.nl / T. 0493-354633 /
WhatsApp 06 2222 5115).. Of beter nog, loop gewoon bij ons binnen op de Florijn 10 B/C in Deurne.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Algemene leveringsvoorwaarden