info@fhtperslucht.nl
+31(0)493-354633
Catalogus
Het meest complete pneumatiek en perslucht assortiment

FHT Perslucht zoekt een


$Php_Talent;

{New Job}Ideeën omzetten in code, zodat onze e-commerce platformen (webshops) elke dag weer een stapje beter worden. Voorop lopen, innoveren en motiveren zijn termen die bij de FHT groep aan de orde van de dag zijn. Wegens de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een:

 


PHP PROGRAMMEUR / BACK- END DEVELOPER
32-40 uur


 Wat ga je doen?

Samen met collega's goed doordachte webapplicaties ontwikkelen, dat is de korte omschrijving van wat je bij ons kan verwachten. Als PHP programmeur werk je mee aan verschillende systemen bijvoorbeeld ons op maat gemaakt ERP systeem, CMS systemen en E-CommerceTools of uiteenlopende API koppelingen met marketing automation of bijvoorbeeld Power-BI.

Je hoeft echt niet alles tot in de puntjes te beheersen, wij zorgen voor een coachingstraject met de begeleiding van ervaren programmeurs.

Wie zijn wij?

FHTgroep BV en is een jong en dynamisch bedrijf. Sinds de oprichting zitten we, qua groei, op een sterk stijgende lijn en dat is volledig te danken aan de inzet en commitment van onze mensen. Samen maken we FHTgroep BV en haar dochterondernemingen namelijk tot een sterk en innoverend bedrijf dat nastreeft altijd vooraan te lopen. E-commerce voor ons een belangrijke pijler van dit succes, wij zijn de meest complete leverancier van persluchtartikelen in de Benelux en daarmee zijn we nog lang niet tevreden. We hebben ambitie, de lucht is de limit!

Wil jij deel van onze succesvolle organisatie gaan uitmaken? Dit is je kans!

Wat wij jou bieden?

· Een fijne werkplek met leuke collega’s. Natuurlijk zijn we professioneel, dat kan ook niet anders in een bedrijf wat kerngezond en immer groeiende is. We zijn echter ook benieuwd naar de mens achter de functietitel.
· Een gebouw zonder drempels! Letterlijk en figuurlijk hoef je geen drempels over om een luisterend oor te vinden als we jou ergens mee kunnen helpen. Voel geen druk! Wij zijn een platte organisatie en daar zijn we heel erg trots op. Samen vormen we FHT Perslucht.
· Je ambitie bepaalt bij FHT hoe hoog de lat ligt. Je zorgt er met inzet en doorzettingsvermogen zelf voor dat je daar komt. Wij gooien het touw wel aan maar je moet het zelf grijpen. Druk gerust je stempel op ons bedrijf.
· Er zijn diverse mogelijkheden voor verdere scholing en opleiding. Mensen die zich graag willen ontwikkelen, leggen wij geen strobreed in de weg. Integendeel zelfs, wij zetten de route graag samen met je uit. Daar hebben we het nooit te druk voor.  
· Wij willen ervoor zorgen dat jij jezelf aan ons bindt. Zodra jij in je eerste contract hebt bewezen een toffe gast/ meid te zijn dan vinden wij een vast contract vanzelfsprekend.
· Een goed salaris zodat je jezelf buiten werktijden niet druk hoeft te maken. 


Interesse in deze leuke job bij een trots en vooruitstrevend bedrijf? Bel of mail dan naar Froukje Pennings (info@fhtperslucht.nl / 0493-354633). Of beter nog, loop gewoon bij ons binnen op de Florijn 10 B/C in Deurne.   


Algemene leveringsvoorwaarden