info@fhtperslucht.nl
+31(0)493-354633
Catalogus
Het meest complete pneumatiek en perslucht assortiment

 

FHT perslucht is een jong en dynamisch bedrijf. Sinds de oprichting 20-jaar geleden zitten we, qua groei, op een sterk stijgende lijn en dat is volledig te danken aan de inzet en commitment van onze mensen. Samen maken we FHT perslucht en haar dochterondernemingen namelijk tot een sterk en innoverend bedrijf dat nastreeft altijd vooraan te lopen binnen de perslucht branche. Samen met het installeren en het onderhouden van persluchtinstallaties is e-commerce voor ons een belangrijke pijler van dit succes. Wij zijn de meest complete leverancier van perslucht artikelen in de Benelux en daarmee zijn we nog lang niet tevreden. We hebben ambitie, de lucht is de limit! Wil jij deel van onze succesvolle organisatie gaan uitmaken? Dit is dan je kans! Vanwege de constante groei van onze werkzaamheden zijn wij namelijk op zoek naar een:


ALLROUND MAGAZIJN MEDEWERKER
40 uur

 


Wat ga je doen?

 • Inkomende goederen ontvangen, het laden/lossen van vrachtwagens en containers.
 • Het aanvullen van de voorraden.
 • Eenvoudige assemblage van pneumatische componenten.
 • Administratieve handelingen die horen bij het logistieke proces.
 • Het bewaken van de voorraad. 
 • Op vrijdagmiddagen schuif je na het werk in onze kantine aan bij de rest van je collega’s om gezellig de week af te sluiten. We zijn een hecht team en daar hoort zeker ook persoonlijk contact bij. Wist je trouwens dat onze kantine voorzien is van een heuse café bar? Dat kenmerkt onze organisatie want gezelligheid hoort erbij. De beste ideeën zien namelijk ook aan onze bar het levenslicht. Aan diezelfde bar zullen we overigens ook het sollicitatiegesprek doen. 


Wat neem je mee?

 • Je bent geïnteresseerd in techniek. Verder ben je erg enthousiast om nieuwe kennis te vergaren. Diploma’s zijn voor ons niet bepalend, verre van zelfs. Instelling en houding zijn voor ons belangrijk. Een gezonde drive en Brabants boerenverstand, daar houden wij van!
 • Je bent enthousiast en communiceren is voor jou dé manier om samen tot het beste resultaat te komen. Je stroopt echter ook zelf graag je mouwen op want samen moeten we het doen!  
 • Je werkt netjes en secuur. 
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Ervaring in een soortgelijke functie is een pre.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B
 • Je woont in de regio Deurne/ Helmond

Wie zijn wij?

FHTgroep BV en is een jong en dynamisch bedrijf. Sinds de oprichting zitten we, qua groei, op een sterk stijgende lijn en dat is volledig te danken aan de inzet en commitment van onze mensen. Samen maken we FHTgroep BV en haar dochterondernemingen namelijk tot een sterk en innoverend bedrijf dat nastreeft altijd vooraan te lopen.
FHT Perslucht B.V. levert en installeert complete perslucht systemen en pneumatische componenten voor oa. de industrie, automotive, farmacie en agro automatisering. Wij zijn de meest complete leverancier van persluchtartikelen in de Benelux en daarmee zijn we nog lang niet tevreden. We hebben ambitie, de lucht is de limit!

Wil jij deel van onze succesvolle organisatie gaan uitmaken? Dit is je kans!

Wat wij jou bieden?

· Een fijne werkplek met leuke collega’s. Natuurlijk zijn we professioneel, dat kan ook niet anders in een bedrijf wat kerngezond en immer groeiende is. We zijn echter ook benieuwd naar de mens achter de functietitel.
· Een gebouw zonder drempels! Letterlijk en figuurlijk hoef je geen drempels over om een luisterend oor te vinden als we jou ergens mee kunnen helpen. Voel geen druk! Wij zijn een platte organisatie en daar zijn we heel erg trots op. Samen vormen we FHT Perslucht.
· Je ambitie bepaalt bij FHT hoe hoog de lat ligt. Je zorgt er met inzet en doorzettingsvermogen zelf voor dat je daar komt. Wij gooien het touw wel aan maar je moet het zelf grijpen. Druk gerust je stempel op ons bedrijf.
· Er zijn diverse mogelijkheden voor verdere scholing en opleiding. Mensen die zich graag willen ontwikkelen, leggen wij geen strobreed in de weg. Integendeel zelfs, wij zetten de route graag samen met je uit. Daar hebben we het nooit te druk voor.  
· Uitzicht op een vast contract, niet meer dan normaal…….tenminste dat vinden wij. We willen niet alleen onze klanten aan ons binden, dit geldt ook zeker voor onze mensen.
· Een goed salaris zodat je jezelf buiten werktijden niet druk hoeft te maken. 


Interesse in deze leuke job bij een trots en vooruitstrevend bedrijf? Bel of mail dan naar Linda Maagdenberg (linda@fhtperslucht.nl / 0493-354633). Of beter nog, loop gewoon bij ons binnen op de Florijn 10 B/C in Deurne.  Wees voor je sollicitatie niet zenuwachtig maar ben jezelf. Dat lucht altijd op.  


Algemene leveringsvoorwaarden