info@fhtperslucht.nl
+31(0)493-354633
Catalogus
Het meest complete pneumatiek en perslucht assortiment


Een luchtig type is de perfecte benaming voor een backoffice medewerker in de perslucht branche. Leeftijd is niet belangrijk, je karakter wel. Je weet ook heel goed dat een prettige werksfeer bijdraagt aan de kwaliteit van jouw werk. Je houdt van hard en serieus werken, hebt hart voor de zaak. En je gaat niet luchtig om met de belangen van het bedrijf. Bij FHT maken we druk met een lach op ons gezicht! We drinken samen koffie (en een pilske) in onze kantine. Die kantine is trouwens ingericht als een groot café. Ik denk dat we daarmee aangeven hoe we in het leven staan.

Genoeg over ons, laten we het over jou hebben. Je bent een multitalent, voor administratieve en operationele taken draai jij je hand niet om. Je bent niet verlegen en durft te vragen. We zijn een technisch bedrijf dus een beetje technisch inzicht is mooi meegenomen maar dat kunnen we je ook zelf bijbrengen. Je denkt praktisch en oplossingsgericht. Natuurlijk zijn relevante diploma’s mooi meegenomen, maar je karakter en drive zijn voor ons echter het meest belangrijk. Je bent namelijk samen met alle collega’s een uithangbord van ons bedrijf. Een backoffice medewerker is de onmisbare schakel tussen FHT en onze klanten en leveranciers. Je hebt een gezonde frisse blik en denkt daarbij nuchter na. Deurnes boerenverstand noemen we dat. 

Als deze eigenschappen voor jou een vanzelfsprekendheid zijn dan willen we erg graag dat jij bij ons komt werken! Je bent dan een collega die luistert naar de titel:

 


BACKOFFICE MEDEWERKER
20-40 uur (werktijden in overleg)

 Wat ga je doen?

 • Je gaat nauw samenwerken met ons in- verkoopteam;
 • Ondersteuning bieden in de order verwerking;
 • Contact onderhouden met onze leveranciers;
 • Administratieve ondersteuning van onze verkoop afdeling;
 • Customer service, klanten informeren mbt orderafhandeling.

Je hoeft echt niet alles tot in de puntjes te beheersen, wij zorgen voor een coachingstraject met begeleiding.


Wie zijn wij?
 

FHT Perslucht B.V. levert en installeert complete perslucht systemen en pneumatische componenten voor oa. de industrie, automotive, farmacie en agro automatisering. Met een grote voorraad, snelle levertijden, uitstekende service en advies is FHT Perslucht B.V. de grootste totaalaanbieder van pneumatiek en perslucht artikelen. Via het online ordersysteem kunnen klanten alle producten eenvoudig bestellen. Daarnaast zijn we internationaal actief met onze webshop pneuparts.com. Via deze webshop is ons complete assortiment pneumatische componenten te vinden. Wij zijn leverancier van diverse grote merken maar verkopen daarnaast ook producten gemaakt onder onze eigen merknaam.

Wil jij deel van onze succesvolle organisatie gaan uitmaken? Dit is je kans!

 
Wij vragen
 • Je bent flexibel;
 • Je bent schriftelijk zorgvuldig en pakt de telefoon op om zaken op te helderen of te bevestigen;
 • Je kunt goed luisteren en weet te vragen;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


Wat wij jou bieden?

Een veelzijdige spilfunctie met uitdaging en veel doorgroeimogelijkheden. Goede arbeidsvoorwaarden en een informele werksfeer.

 • Werktijden zijn zelf in te delen;
 • Een marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • Prima arbeidsvoorwaarden;
 • Werken in een ervaren team;
 • Uitzicht op vast dienstverband.

Interesse in deze leuke job bij een trots en vooruitstrevend bedrijf?
Neem contact op met Linda Maagdenberg (solliciteren@fhtperslucht.nl / T. 0493-354633 /
WhatsApp 06 2222 5115).
Of beter nog, loop gewoon bij ons binnen op de Florijn 10 B/C in Deurne.
Algemene leveringsvoorwaarden