info@fhtperslucht.nl
+31(0)493-354633
Catalogus
Het meest complete pneumatiek en perslucht assortiment
Kom naar de open bedrijven route Deurne 2018. Op zondag 25 februari 2018
Op zondag 25 februari 2018 organiseren we bij FHT perslucht een open dag.

Heb je altijd al eens bij ons binnen willen kijken om te weten te komen wat je nu eigenlijk allemaal met perslucht kan doen? Dan ben je tussen 11:00 en 16:00 uur van harte welkom aan de Florijn 10b/c Deurne

Bekijk de Facebook pagina van: Open Bedrijven Route Deurne om te zien bij welke bedrijven in Deurne je nog meer kan gaan kijken.

Klik op de afbeelding om deze film te bekijken
Open bedrijven route deurne. 25 februari 2018
 
PERS BERICHT
Zondag 25 februari 11.00-16.00 uur Open Bedrijven Route Deurne
Op zondag 25 februari organiseren de gemeente Deurne en Parkmanagement Peelland een Open Bedrijven Route op de verschillende bedrijventerreinen in Deurne. Jong en oud zijn van harte welkom om te zien wat er binnen de muren van het Deurnese bedrijfsleven gebeurt van 11.00 - 16.00 uur. Diverse ondernemingen plaatsen hun bedrijf in de spotlights en gunnen bezoekers een kijkje achter deuren die normaal voor hen gesloten blijven.

Een dag vol verrassingen
Hoe ziet dat bedrijf waar u dagelijks langs komt er vanbinnen uit? Waarvoor rijdt de buurman elke ochtend zijn oprit af? Wat gebeurt er eigenlijk bij het bedrijf waar u altijd veel mensen over hoort praten? De Open Bedrijven Route is een unieke kans om te ontdekken hoe bepaalde producten gemaakt worden. Ervaar de bezieling waarmee vakmensen te werk gaan, verwonder u over speciale machines en laat u onderdompelen in leuke activiteiten, leerzame rondleidingen en inspirerende demonstraties.

Oriënteren op opleidings- en beroepsmogelijkheden
De Open Bedrijven Route wordt georganiseerd door de gemeente Deurne en Parkmanagement Peelland om de lokale economie een boost geven. Het event richt zich met name op de sectoren Agro & Food en de Slimme Maakindustrie,. De dag is niet alleen ontzettend leuk voor volwassenen; ook is het een perfecte kans voor kinderen, jongeren en werkzoekenden om zich te oriënteren op opleidings- en beroepsmogelijkheden.

Vacatures en mogelijkheden op MBO-, HBO- en WO-niveau

Basisschoolleerlingen van groep 7 en 8 kunnen bijvoorbeeld aan den lijve ervaren hoe leuk techniek is. Studenten maken kennis met de mogelijkheden op MBO-, HBO- en WO-niveau binnen de maakbedrijven in Deurne en werkzoekenden ontdekken verrassende vacatures. Ook voor ondernemers en medewerkers van de diverse bedrijventerreinen biedt de Open Bedrijven Route volop mogelijkheden om op een laagdrempelige manier met elkaar kennis te maken en te netwerken.

Bent u erbij?
Kortom: het bedrijfsleven wil haar visitekaartje afgeven, laten zien wat er in Deurnegemaakt wordt en welke kansen dit biedt voor de lokale economie van Deurne. Kom op zondag 25 februari tussen 11.00 en 16.00 uur naar de Open Bedrijven Route en sta versteld van wat de Deurnese economie allemaal te bieden heeft. Tot dan!
FHt perslucht balie FHT perslucht magazijn
   

Algemene leveringsvoorwaarden