info@fhtperslucht.nl
+31(0)493-354633
Catalogus
Het meest complete pneumatiek en perslucht assortiment

NEBIM info special 2020

‘FHT PERSLUCHT OVER DE RENAULT MASTER RED EDITION, KEUZE VOOR BETROUWBAARHEID’
 
Aanpakken en optimale service bieden. Dat is de filosofie van FHT Perslucht. Het bedrijf uit Deurne vertrouwt op de betrouwbaarheid van de Renault Master om die ambities waar te maken.

Bij FHT Perslucht houden ze wel van een uitdaging. Toen tijdens de corona crisis in het voorjaar een tekort aan beademings apparatuur dreigde te ontstaan, ontwikkelde het bedrijf uit Deurne een alternatief apparaat. “Wij wilden iets doen voor het geval de nood echt aan de man zou komen”, vertelt mede-eigenaar Rob van Horssen van FHT Perslucht. “Het past ook bij ons bedrijf. Als wij ergens een oplossing voor zien, dan gaan we aan de slag.”

LESDOELEINDEN
Het alternatieve beademingsapparaat, met de naam EVA, werd in allerijl ontwikkeld. Uitgangspunt was een handmatig beademingsapparaat dat bijvoorbeeld in ambulances aanwezig is. De specialisten van FHT Perslucht pasten het ontwerp op verschillende punten aan. “We hebben er uiteindelijk tien geproduceerd”, vertelt Van Horssen. “Gelukkig zijn ze niet nodig geweest. Nu gebruiken we ze voor lesdoeleinden.”  Het beademingsapparaat werkt op basis van pneumatiek, niet voor niets de specialiteit van FHT Perslucht. “Wij zijn totaalleverancier op het gebied van perslucht”, zegt Van Horssen. Hij stond in 2000 samen met Frans Fransen aan de basis van het bedrijf, dat twintig jaar later 21 medewerkers telt. “Wij zijn actief in twee takken van sport: de handel in pneumatische componenten en technische dienstverlening. We hebben een omvangrijk productaanbod met ruim 100.000 artikelen.”

‘De Renault Masters zijn heel praktisch in gebruik’ - Rob van Horssen

24/7
Naast de handel heeft FHT Perslucht een serviceafdeling. “Wij leveren en installeren complete persluchtsystemen en pneumatische componenten. We zijn voornamelijk actief op de zakelijke markt, waar we een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers hebben. Dat varieert van industrie tot automotive en de agrarische sector. In die sector gaat het met name om melkrobots, waar ook veel pneumatiek aan te pas komt. Wij bieden 24/7 service, iets wat onze klanten ook van ons verwachten. Neem een melkrobot: die kan natuurlijk geen dag stil staan.”


NIEUWE RENAULT MASTER
Om de betrouwbaarheid richting klanten te kunnen garanderen, wil FHT Perslucht op zijn beurt kunnen vertrouwen op degelijk materieel om servicewerkzaamheden uit te voeren. Dat is een belangrijke reden om te kiezen voor Renault Masters. Het bedrijf nam dit jaar een nieuwe Renault Master Red EDITION gesloten bestelwagen in gebruik. “We rijden al jaren met Renault Masters, waarvan we er nu zes in ons wagenpark hebben. Het zijn betrouwbare voertuigen. Ik kan me niet herinneren dat we er ooit met een mankement mee naar de werkplaats moesten. Bovendien zijn de Renault Masters heel praktisch in gebruik. De handige, vierkante laadruimte heeft bijvoorbeeld een lage instap. Ideaal om materiaal en gereedschap dat we nodig hebben te kunnen laden en vervoeren.”

GEDEGEN ADVIES
FHT Perslucht werkt voor de levering van nieuwe Renault Masters samen met Nebim. “Met verkoopadviseur Frank Schreurs hebben we een uitstekende samenwerking. Hij weet welk materieel we nodig hebben voor onze werkzaamheden. Een goed advies, een goede prijs en goed materieel: in de keuze voor Renault en Nebim is dat de basis voor een succesvolle samenwerking.”

WWW.FHTPERSLUCHT.NL

 
Bekijk hier de complete uitgave van NEBIM INFO SPECIAL 2020
 
Bron: NEBIM INFO SPECIAL 2020 
 
 Facebook FHTperslucht Twitter @FHTperslucht Youtube FHTperslucht Linkedin FHTperslucht Whasapp FHTperslucht T. +31 (0)6 2222 5115

Algemene leveringsvoorwaarden