info@fhtperslucht.nl
+31(0)493-354633
Catalogus
Het meest complete pneumatiek en perslucht assortiment
Disclaimer
 
Algemeen
Het onderstaande is van toepassing op de webpagina van www.fhtperslucht.nl. Door deze webpagina te gebruiken stemt u in met de disclaimer.
 
Privacy
U kunt deze website bezoeken zonder op te merken wie u bent en zonder enige informatie over uzelf te geven. Hoewel er situaties kunnen voorkomen dat we meer informatie over u nodig hebben om met u te communiceren, een bestelling te boeken of uw naam te registreren. We zullen u op alle mogelijke manieren informeren wanneer we uw persoonlijke gegevens op internet verzamelen. Deze website volgt wel het aantal bezoekers, de websites waar ze vandaan komen en de provider die de bezoeker gebruikt om toegang te krijgen tot internet. De gegevens worden uitsluitend op een zodanige manier gebruikt dat ze niet kunnen worden gereduceerd tot personen. Verzamelde gegevens worden niet verkocht of beschikbaar gesteld aan derden. Uitzonderingen kunnen alleen voorkomen als deze gegevens wettelijk verplicht zijn. Op elk moment kunt u verzoeken om uw gegevens uit onze bestanden te verwijderen.
 
Lees onze volledige privacyverklaring>
Lees hier hoe we uw persoonsgegevens beschermen >
 
Uitsluiting van aansprakelijkheid
Alle informatie op deze website is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten of claims worden ontleend. Alle wijzigingen, wijzigingen en typfouten voorbehouden. We doen ons uiterste best om de informatie op deze website zo nauwkeurig en volledig mogelijk te maken. FHT Perslucht BV aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade in welke vorm dan ook voor het gebruik van deze website of voor de onvolledigheid of onjuistheid van de informatie op deze website.
 
Beschikbaarheid
De informatie, prijzen en aanbevelingen op deze website kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving. Wij zullen ons uiterste best doen om deze website zoveel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het niet beschikbaar zijn van deze website.
 
Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten
De eigenaar van de auteursrechten van deze website is FHT Perslucht BV ,of is eigendom van derden die toestemming hebben gegeven aan FHT Perslucht BV om deze informatie te gebruiken. Vermenigvuldiging, duplicatie of reproductie in welke vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming van FHT Perslucht BV.
 
We controleren regelmatig of we aan deze disclaimer voldoen. Als u vragen heeft over dit beleid of als u uw gegevens wilt wijzigen, dan kunt u contact met ons opnemen.

Algemene leveringsvoorwaarden